lauantai 30. elokuuta 2008

Markkinoilla

Tänään aamusti lähdimme hyvissä ajoin markkinoille kiertelemään, meinaan yleensä kymmenen jälkeen kaikki parkkipaikat ja kojujen välit ovat ihan täynnä. Saimme kuitenkin todella hyvän paikan, ihan siitä nappi tuntumasta, lyhyt matka :) Yhdeksän jälkeen siellä ei oikeastaan ollut pahemmin porukkaa, joten Ani sai rauhassa totutella siihen ihmisvilinään ja hälinään. Ensimmäisen vartin ajan se yritti hyökiä jokaisen ihmisen päälle, mutta napakka kielto ja sitten pikku hilja se rupesi kävelemään nätisti. Hajut ja kaikki vähän hämmensivät Ania, mutta nappisuoritus, olen tyytyväinen. Lapset rakastuivat Anin ihanaan persoonaan, sekä hieman vanhemmat ihmiset ihastelivat Anin kaunista muotoa.
Saimme uusi koira tuttavuuksia. Nämä nyt ainakin näimme ja vaihdomme muutaman sanan.
*11vk Tanskandoggi
*Vanha Pitkäkarvainen Mäyräkoira
*Nuori Piktäkarvainen Mäyräkoira
*2vuotias Kääpiöpinseri
*Leonberginkoira
*Ihan vauva Valkoinenpaimenkoira

Siellä sitten oikein kiinniti huomiota siihen, että heti kun on koira. Kaikki tulevat juttelemaan ja ihastelemaan Ania :D Varsinkin lapset ja vanhukset.
Tuli sieltä ostettua Anille pehmolelu, se niin rakasti sitä :) Autossa se heitteli sitä ja kotona jatkettiin.

Huomenna ajattelimme mennä uudestaan vähän kiertelemään, jos vaikka sitten löytyisi itsellekkin jotain kivaa :)

2 kommenttia:

  1. Anissakin on siis selvästi sisustajan vikaa =) Meillä Miki mielellään sisustaa nimenomaan mattoja uusille paikoille. Omaa lampaantaljaansakin kantaa huoneesta toiseen, viimeksi tänää haki sen eteisen lattialle. Joskus vanhassa kämpässä kun nukuin päivät yövuoron jälkeen meillä vaihtoi matot paikkaa, joka huoneessa. Yksin ollessaan Miki ei sisusta, mutta silloin kun nukun päivällä niin meillä sisustetaan. Kyllä se pinseri on fiksu eläin.

    VastaaPoista
  2. Mäki haluaisin koirat mukaan markkinoille, mut ei noist kehtaa ottaa ku Emman ;D

    VastaaPoista