sunnuntai 17. elokuuta 2008

Hihnassa kävely

Ani on todella hyvin oppinut hihnassa kävelyn taidon. Se kävelee vetämättä vasemmalla puolella, eikä nokka maassa kävely ole Anin tapaista.
Mutta ohitusta olemme harjoitelleet ahkerasti, Ani kun tahtoisi mennä tervehtimään jokaista vastaan tulevaa. Mikä nyt ikävä kyllä ei ole sallittua, vain heitä tervehditään mihin annan luvan.

Ani protestoi käskyäni aina, vaikka kiellän sitä hyökimästä muiden päälle, se on jo menossa ja jos se ei pääse. Alkaa se tavallinen vikinä :D Mutta parin sekan kuluttua, kävellään taas kuin normaalit koirat.
Olemme miettineet erillaisi ohitustekniikoita. Joku tässä taannoin neuvoi näin:
"Ota herkkupala käteesi ja kun vastaantuleva on melkein kohdallasi, näytä herkkua koiralle. Ja katso että koira on kiinnostuneempi herkusta kuin vastaantulevasta. Ja sitten kun olette ohittamassa, sano vihje sana -OHI-. Muista myös antaa herkku koiralle."
En ole vielä kokeillut, ehkä pitäisi :)

5 kommenttia:

  1. Joo, me ollaan opeteltu ton vinkin kanssa sillä erotuksella, että meillä se alotettiin niin, että koko ohituksen ajan pidettiin namia sormien välissä koiran suussa, niin että se ei kerennyt edes huomaamaan vastaantulijaa, kun yritti rohmuta namia. Sit pikkuhiljaa nami vähän kauemmas.

    VastaaPoista
  2. Heipä hei täältä pohjoisesta!

    Olipas soma sattuma että löysimme hienon Ani-tyttösen hienon blogin! :o) Taco-iskä (Dogiwogin Fire) laumoineen lähettää kovasti terveisiä somalle tyttärelleen, voikaa hyvin!

    ps. Isänsä tyttö ihan selvästi, ilmeet ja istuma-asento "lievässä takakenossa" näyttävät hyvin tutuilta, hih!

    VastaaPoista
  3. Hei Sari!

    Kiitoksia paljon :)
    Ani tyttö lähettää terkut takaisin :)

    Pitää jostain etsiä Tacon kuvat, meinaan en ole nähnyt :)

    VastaaPoista
  4. :D Meillä toi on toiminu myös lelun kanssa toi ohittaminen :D

    VastaaPoista
  5. Meilläkin on reenattu namilla ohittamista, meillä vaan ei namit yleensä kelpaa vaan makkarat sylkäistään maahan, mut jos saa kulkea nenämaassa pientareita pitkin niin menee oa koirista ohi huomaamatta.

    Löysin Amin sivuille Muusan blogin kautta ja oon täällä käynyt lukemassa Amin kuulumisia.

    VastaaPoista