perjantai 22. elokuuta 2008

Mustissa ja Mirrissä

Tänään koulun jälkeen lähdimme Teron, Jennan ja Peppen voimin käymään Porin Mustissä ja Mirrissä. Tarkoituksena oli käydä katsomassa koirien Sadepukujen hintoja ja sitten Anille sitä Royal Canin Junnu ruokaa. Olin saanut Dogiwogista sellaisen 8€ allennus kupongin, joten käytin sitä hyväkseni ostaessani 15kg säkin junnu ruokaa Anille. Mutta sain sitten vähän lisäalennusta, kiitos Anin :) Kaikki ihastuivat siihen, se sai mukaansa sellaisen namipussin ILMAISEKSI! Jippii!
Nameja saatiin joka taholta, voitte uskoa sitä Anin tyytyvisyyttä. Paras paikka!

Kotona sitten Ani ihasteli isoa ruokasäkkiään ja näri siitä paloja :D Pieniä silppuja löytyi sieltä täältä. Mutta nappulat eivät onneksi valahtaneet ulos. Teippailimme niitä rakosia ja veimme säkin turvaan Anin neulahampailta :D
Nyt alkaa olemaan sellainen ikä että hampaat vauhtivat, joten kaikkea mahdollista testataan hampailla.

Mutta seuraavaksi matka Mustiin ja Mirriin on tarkoitus tehdä heti kun olemme ostamassa Anille talvipukua. Tai jos sitä ennen ei hyvää sadetakkia löydy, vai siirtäisikö sitä sittenkin vuodella, talvi kuitenkin tekee tuloaan jo lujaa vauhtia. Pitää nyt katsoa mitä säät tuovat mukanaan :D Ja koska saan rahaa tarpeeksi. Isä kyllä lupautui sponssaamaan Anin talvitakkia.

Mutta joo ostaisin Mustista ja Mirristä kaikkea mahdollista jos vain olisi rahaa, ehkä niitä 'ei niin tarpeellista' tarttuisi myös ostoskoriin :) Mutta seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti