maanantai 8. syyskuuta 2008

Teipatut korvat

Olen meittinyt pitkän aikaa, että alanko teippaamaan Anin korvia, jotta ne asettuisivat oikein. Harkitsin ja pähkäilin. Kyselin jopa Petsiestä yhdeltä Dorikselta hyviä teippaus tapoja. Ja todella hyviä neuvoja sainkin :)
Teippaamaan en olisi edes ruvennut, mutta Anin korvissa, tai taitos kohdissa oli mustelmat. Joten ajattelin että parempi teipata oikeaan asentoon.
Siinä sitten perjantaina apteekkiin hakemaan Bepanthenia ja teippiä.

Ani ei pahemmin reagoinut teippeihin korvissa, tosin ensimmäisella kerralla se rapsutti ja puristeli päätään, mutta loppujen lopuksi ei se edes huomannut niitä. Ja todella kiltisti antoi laittaa ja ottaa pois. Koiran naaman ilmekkin muuttui kun korvat asettuivat normaaliin asentoon :) Nyt ainakin sitten joka viikonloppu teipit korviin ja viikoilla vain hieromme.
Paras tapa teippaamiseen on mielestäni se uimakypärä-malli, eli korvien päihin teipit ja sitten sidotaan päät leuan alle kiinni. Ani näytti hieman hönöltä kun ei korvat enää rehottaneet sivuilla, vaan olivat tiukasti pään myötäiset :DD

Mustelmatkin sieltä korvista ovat jo hieman haalistuneet. Mutta ihmettelin suuresti sitä, että noin nopeasti korvat asettuivat oikeaan asentoon ja sekin teippien ansiosta! Olen tyytyväinen Anin korviin olivat ne millain hyvänsä, mutta parempi näin :)

2 kommenttia:

  1. No siis Diva ja Donna on sellasii et joka ihmisen luo pitää päästä, nii mene hermot niitten kaa :S Emma on ihanan rauhallinen ja käppäilee vaan siin vieres koko ajan :D

    VastaaPoista
  2. Muusa kuolaa lähinnä silloin, kun se on löytänyt jonkun hyvän hajun. Tiedän kyllä pinsereitä, joilla vaahtoa on suussa reilusti silloin kun innostuvat :)

    VastaaPoista