perjantai 29. elokuuta 2008

Uusi ystävä ja muuta mukavaa

Tämä päivä on ollut Anille melkoinen. Kaikkea hauskaa on kerinny tapahtumaan, vaikka aikaa on ollut hyvin vähän. Esim, Petsiessä olemme tutustuneet yhteen Harjavaltalaiseen naiseen, Hannaan, jolla on kaksi koiraa, Mimmi (tanskandoggi) ja Minni (dalmantialainen). Hannalla on ollut tässä näin Pinseri, joka menehtyi, syvimmät osan ottomme. Vähän niinkuin sitä kautta aloimme sitten juttelemaan kaikesta mukavasta :) Hänellä oli Pinsereille tarkoitettuja vaatteita, mitkä nyt lähinnä olivat ne perus sade-ja talvitakki. Sekä sellainen tavallinen paita, sekä monen moisia pantoja. Hän kysyi sitten että haluaisinki ostaa ne. Ja totta kai halusin, hyvä kuntoisia ja edullisesti :) Kiitämme Hannaa!

Sovimme sitten ensimmäisen tapaamisen Hiittenharjun metsässä koirien kanssa, mutta Hanna otti ainoastaan Mimmin mukaan, koska Minni on vähän tulisempi pakkaus, ja hieman varautunut uusia koiria kohtaan. Joten ehkäpä saamme Minnin vielä seuraamme, joskus jos oikein hyvä tuuri käy :) Toivomme parasta.
No siinä sitten juttelimme ja koirat vähän 'riehuivat', tai se nyt lähinnä tarkoittaa tässä kohtaa sitä, että Mimmi jahtasi Ania :DD Ani raukka juoksi hädissään ympäri autoa ja Mimmi rynni perässä. Eihän se söpö mussukka pahaa tarkoittanut, mutta hän on niin iso verrattuna tuohon meidän sinttiimme, ettei ihan aina ymmärrä omaa kokoaan :D Ehkäpä sitten kun hänkin vähän kasvaa.

Mutta siinä tosiaan vierähti tunti jos toinen, juttua riitti. Ani juoksenteli vapaana, mutta Mimmi joutui kiinni. Se vähän seikkaili kauempana, eikä oikein tahtonut kuunnella, ymmärtää sen ihan uusi ja vieras paikka. Mutta siinä se sitten keräsi kaikkien huomion, ihanalla persoonallaan :)

Tulemme näkemään vielä uudestaan, koirat siinä sitten pikkuhiljaa alkavat tottumaan toisiinsa, uskoisin näin aikanakin :) Mutta seuraavaa kertaa odotellen :)


Tanskandoggi Mimmi, ihana koira ja maailman kiltein :)

PS. Jos haluat nähdä lisää kuvia Mimmistä, käy tuossa osoitteessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti