lauantai 9. elokuuta 2008

Metsässä

Menimme aamupäivällä koirien kanssa metsään. Ne olivat innoissaan, viimeinkin ilmat sallivat meitä. Siellä ne karasivat minkä jaloistaan pääsivät. Ani kiusasi Amigoa ja Coraa koko ajan. Ei antanut heille hetkenkään rauhaa, pirullinen koira :)
Ne kuitenkin nauttivat sydämmiensä kyllyydestä vapaana juoksemisesta. Ollaan jouduttu olemaan neljän seinän sisällä nyt pari päivää, sateiden takia. Ja nyt viimeinkin pääsimme ulos purkamaan energiaa! Voi sitä niiden iloa ja riemua.

Pelasimme metsässä koirien kanssa piiloa.
Ensiksi heitimme koirille jonnekkin pitkälle kiven/kepin ja kun ne lähtivät hakemaan luikahdimme Teron kanssa piiloon. Koirat tietenkin huomasivat poissa olomme heti ja palasivat kiireen vilkkaan etsimään meitä. Jälleen näkemisen riemu oli suuri, ihan kuin näkisimme piiitkästä aikaa, vaikka pari sekunttia sitten menimme piiloon. Mutta koirat on koiria. Ani oli eniten innoissaan näkemisestämme, hellunen.
Ja sitten ihan muuten vain kiertelimme siellä sun täällä. Aikamme kuluksi ja koirien riemuksi. Parempi nyt olla ulkona kun on nätit ilmat ja nyt kun siellä vielä viitsii olla :)


Vai onko Ani sittenkin rusakko??








Ryhmäkuvaaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti