maanantai 25. elokuuta 2008

Voi helkkari Ani

Tänään kun tulin koulusta, odotti kotona kiva tervetuliaislahja. Kaksi kakka kasaa! Voi h*lvetti ku kiehuin, mutta hiljaa kuitenkin noukin kikkareet maasta.

En tiedä mitä tehdä tuon kakkaamisen kanssa. Onko se pelkää mielenosoitusta? Vai onko sillä oikeasti hätä? Mutta aamulla 6 aikaa vien sen ensimmäiselle lenkille, joka lähinnä tarkoittaa pissaamista ja kakkaamista. Sitten Tero vie Anin 7 aikoihin pitemmälle lenkille.
Ja kun tulemme koulusta se pääse heti ulos. Ja vedämme suhkot pitkän lenkin, koska se on ollut lähes 7 tuntia yksin.

Ääh en todellakaan tiedä mitä tehdä, pitää näyttävästi pistää lehdet takaisin lattialle. Vaikka silloin kun jätimme Anin 6 tunniksi yksin kotiin viikonloppuna, ei se ollut tehnyt yhtikäs mitään, mutta nyt kun koulut alkoivat, niin heti kasoja vaan lattialle!

3 kommenttia:

  1. Ähhähähää....hyvä ani :D
    Blogin ulkoasu on uudistunu :D

    VastaaPoista
  2. Tuliko toi pieni ruskea pallero jotenkin siitä kakkaamisesta? Hehe...

    Vasta viisi-kuusikuinen pentu pystyy oikeasti fyysisesti pidättelemään, että ei kannata vielä turhasta huolestua. Kyllä Ani vielä oppii sen rytmin ja pidättelyn. Ja vahinkoja nyt välillä vaan sattuu. Muusa pissaili vielä seitsemänkuisenakin sisälle välillä.

    Eli se on pennulle ihan normaalia, että välillä sujuu ja sitten taas tulee kömmähdys.

    Muusa on nyt ollut erityisen valeraskaana. Nyt juoksuja on ollut viiden kuukauden välein. En kyllä osaa sanoa tästä vielä mitään kun on vasta kolmannet juoksut. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä kaikki kyllä tasaantuu aikanaan.

    VastaaPoista
  3. Jooh, kyllähän siellä aika usein tulee rahaa tuhlattua :D Vielä ku se on ihan kävelymatkan päässä meidän talosta :D Nii kyllähän siellä aika usein tulee käytyä :D

    VastaaPoista