keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Rokotusten aika

Tänään sitten on Anin aika mennä rokotettavaksi. Hui kun itseäni jännittää, olen puhunut Anille että viimeinkin saamme hänelle rokotteet ja voimme vastaan ottaa uusia tuttavuuksia. Ani ei ole moksiskaan, katselee vaan pääkallellaan mun puhuessa.
Mahtaako se silti aavistaa että tänään mennään lääkärille? Ehkä.
Pitää nyt vain ottaa rauhallisesti, eikä tehdä siitä suurempaa numeroa. Ainakaan selitellä koiralle --> "Voi olet joutunut kamalaan paikkaan. Täti nyt piikittää sua ja plaa plaa". Koira kuulee äänensävystä; kuulemma että nyt ollaan toodella kamalassa paikassa.
Huoh, nyt vaan pitää hengittää syvään, rentouttaa aivot ja lihakset. Ne ovat kireät kuin viulunkielet. On toinen kerta kun menen koiran kanssa lääkäriin. Silloin kesäloman alussa kävin Sinin ja Coran kanssa, koska epäilimme Coran olevan raskaana. Amigo oli päässyt pukille. Mutta silloin ei näkynyt mitään, en muista kauanko siitä Amigon pukille pääsystä oli. Ööh sen verran varmaankin että ultrassa pitäisi jo näkyä. Mutta tyhjää oli. Sini ainakin huokaisi syvään, Cora olisi aivan liian nuori saamaan pentuja. Olikohan se silloin 6-8kk vanha? Ei muista :D Aika kuluu niin nopeasti, etten enää perässä pysy.

Siellä sitten pitääkin varata seuraava aika neljän viikon päästä. Tehosteita ja rabiesta varten. Mutta sen jälkeen voi vetää syvään henkeä, meinaan seuraava rokotus onkin sitten vuoden ikäisenä. Siihen onkin sitten aikaa, mutta sekin kuluu nopeasti. Koulut alkavat ja on pakko mennä opiskelemaan, vaikka näin meidän kesken, nyt ei enää innosta. Kai tämä kesäloma pisti pään sekasin, kunhan koulut alkavat se on taas ihan normaalia :D

1 kommentti:

  1. Tekee hyvää koiralle tottua kaiken maailman ronkkimiseen ja siihen, että eläilääkärit ja muut ihmiset ovat hurjan kivoja ja antavat ainakin lopuksi nameja. Muusan mielestä eläinlääkäri on maailman kivoin paikka. Se nuolee korvat aina vastaanottovirkailijalta ja eläinlääkäriltä. Välillä liukas lattia tutisuttaa sitä, mutta muuten sen mielestä on kivaa. (Outo tyyppi...)

    Olet oikeassa, että koirat aistivat ihmisestä todella hyvin jännityksen stressin ja sen koska on aihetta huoleen. Eli omaa käyttäytymistä kannattaa varsinkin pennun kanssa tsempata :)

    Vielä siitä kuva-asiasta. Kun menet siihen osioon, missä voi kuvia lisätä ikään kuin olisit lataamassa kuvaa, niin sielä sen boksin alakulmassa näkyy se sun käyttämäsi mb määrä. Tai ainakin mulla näkyy. Onko sulla mennyt jo paljon? Ja kuinka paljon sulla on tilaa käytettävissä sen mukaan?

    VastaaPoista