lauantai 19. heinäkuuta 2008

Metsässä

Täällä mökillä olessamme, käymme usein metsässä kävelemässä. Kehittyy Anin koordinaatiokyky ja hyvin on sujunut. Siellä Ani kiipeilee pitkin kallioita ja lujaa vauhtia toiselta puolelta alas. Mutta aina joka ikinen kerta, Amigo saa lenkillä pienen rökityksen. Ani käy kouluttamassa sitä kynsin ja hampain. On se meno kyllä sen näköistä että ei voi muutakun nauraa :D
Joskus kaikki neljä painelevat metsässä niin että hännät vain vilahtavat puiden välissä. Me Teron kanssa yritämme parhaamme mukaan kampea niiden perässä ja etenkin vauhdissa. Ne ovat aivan uskomattoman nopeita, jopa kömpelöhkö Ani pysyi siinä vauhdissa. Herrasmiehenä Amigo sitä odotti joka kerta.

Mutta kyllä siinä vauhdin hurmassa, Ani kerkesi parit poseeraukset antamaan. Neitimme on aivan selvästi syntynyt kameran eteen :)


"Olenko söpö?"


Anin taito näyte kiipeilystä :)


Kuin kaksi marjaa Ani ja Amigo :)

Metsä tuntui olevan koirien suosikki paikka, sinne mentiin satoi tai paistoi. Okei ehkei ihan ,sateella mökki oli se paras paikka, sateen jälkeen taas metsä. Anikin aina piristyi kun tuntiin metsään, siellä taitaa olla se oma viehätys ja kuitenkin niin erillaista kuin asfaltoidut tiet tai nurmi kentät. Siellä on kaiken tyyppisiä maastoja, tasaista ja möykkyistä.
Sinne ne livahtivat monet kerrat keskenänsä, Ani joukon hännillä kuten aina. Mutta aina kun huudettiin juoksivat ne kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti