tiistai 29. heinäkuuta 2008

Montuilla

Sunnuntai illalla, kun olimme tulleet sieltä koirarannalta. Lähdimme siinäkin jossain vaiheessa yhdelle montulle, jossa pojat sitten voisivat ajella crosseillaan, sillä aikaa kun minä peuhaan Anin kanssa.
Teemu ja pikkuveljeni Miku periaatteessa olivatkin tulossa ajelemaan, mutta Tero sai siinä sivussa myös ajella, mutta enimmäkseen hän oli mun ja Anin kanssa käppäilemässä montun pohjissa. Äiti ja Harri istuivat koko sen ajan autossa.
Ani kiipeili ja riehui niin että hiekka vaan pöllysi, crossien äänet olivat kamalia, mutta hyvin Ani pisti itsensä aisoihin eikä lähtenyt juoksemaan pois.
Olimme parisen tuntia montuilla, mutta se tuntui kauemmalta. Myönnetään kivaa oli ja Anikin tykkäsi juosta pitkin poikin. Ylä-ja alamäkiä, suoraa ja kiemuraa. Kaikkea löityi laidasta laitaan :)
Yöllä Anillekin tuli uni hyvin, sen kuorsaus piti hereillä puolen yötä. Minkäs sille voi että se nukkuu just mun tyynyllä ja kuulen kaiken parhaiten :DD





1 kommentti:

  1. Anihan kasvaa ihan silmissä (tai no, kuvissa...)

    Ihania kesäkuvia, käy melkein kateeksi Ania, niin hyviin kesäpaikkoihin se on päässyt :)

    Muusalla ei ollut minkäänlaisia rokotusoireita, enkä kyllä ole kuullut että Muusan sisaruksillakaan niitä olisi ollut. Nykyäänhän jalostukseen käytetään käsittääkseni vain sellaisia pinsuja, joilla ei ole oireita ollut. Oiereiden periytyvyydestä en kyllä kauheasti mitään tiedä.

    Huomasitko Anissa jonkilaisia oireita?

    VastaaPoista