perjantai 25. heinäkuuta 2008

Mustissa ja Mirrissä

Heti kun Tero pääsi töistä, suuntasimme Poria kohti. Tarkoituksena oli käydä moikkaamassa koulukavereitani ja siinä sivussa hakemassa Mustista ja Mirristä Anille pari uutta lelua.
Ystäväni Emmi tuli mukaan, hän halusi katsoa heidän koiralleen Brunolle jotain kivaa. Mutta mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään kivaa. Ehkä myöhemmin :)
Kiertelimme kaupassa aika kauan, koska en osannut päättää että mitä ostaisin Anille. Kaikki lelut olivat niin kivoja ja ihania. Mutta mikä olisi juuri se Anin lelu? Valitsin ainakin ihan ensimmäiseksi sellaisen aktivointilelun, niitä on kauheasti kehuttu, eikä se maksanut kuin vaivaiset 4 pliuroo. Se oli pallo johon laitettiin namuja ja koira vierittelee sitä, jotta saisi herkkuja. Anin lemppari lelu, ihan selvästi :D Semmoista kyytiä pallo sai.
Katselimme Teron kanssa rotutarroja ja mattoja. Mutta emme löytäneet Pinseriä. Köyhää. Onko se sitten jotenkin "uusi" rotu ihmisten keskuudessa :DD
Ani oli kauppatätien suosikki koira, se sai herkkuja mielinmäärin. Okei vähän suurentelin, pari namia :)
Ja silloin löysin uuden vinkuiittalelun. Niitä Ani rakastaa koko sydämmestään. Mikäs niissäkin kiehtoo? Hermot niihin menee jos yötä päivää vingutellaan. Ani on elävä esimerkki siitä.
Kaupasta siis tarttui mukaani kaksi lelua, jotka saivat kotona kyytiä :)
Havittelen Mustista ja Mirristä, niitä Hurtta valjaita ihan sikana! Mä haluan Anille sellaset, et koitas neiti vähän kasvaa :D
Mutta valjaita odotellessa... Oli Mustissa ja Mirrissä paljon muutakin mukavaa, jota havittelen ja paljon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti