keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Rokotettu neiti

Nonniin rokotuksista tultiin, Ani suoriutui hienosti. Oikea mallioppillas, seisoi nätisti aloillaan ja eikä rimpuillut yhtään kun piikki laitettiin. Olen ylpeä koirastani. Verrattuna Amigoon joka ei yhtään pidä eläinlääkäreistä, Ani melkein "rakasti". Melkein.
Voin nyt huokaista syvään, se on ohi. Tai seuraava on neljän viikon päästä, mutta kuitenkin tämä ensimmäinen. Toisaala sisimmässäni pelkäsin, että Ani rimpuilee ja huutaa. Mutta ei, se oli oikein nätisti.

Jouduimme ajamaan Paneliaan eläinlääkäriin, koska Kokemäen oli lomalla ja Panelian oikea oli kesälomalla. Mutta tämä sijainen Hyytiäinen hoiti eläinlääkärin virkaa sillä aikaa. Mutta hänkin asuu Paneliassa.
Anin aika oli kello 16 jälkeen, mutta tulimme puolituntia myöhässä. Syynä siihen oli ettemme löytäneet Hyytiäisen paikkaa. Koska oikea eläinlääkärin toimisto on Panelian keskustassa, mutta tämä on puolitoista kilsaa toiseen suuntaan. Hyytiäisen toimista on hänen omassa kotonaan. Hän on entinen eläinlääkäri ja hänellä on kotonaan oikea paikka, tai miten sen ie sanotaankaan :DD
What ever.... Löysimme kuitenkin paikan päälle ja Ani sai rokotteet. Eikä Hyytiäinen ollut meille vihainen, vaikka olimme puolitoista tuntia myöhässä. Olisimme viimeiset asiakkaat tänään.
Kiitos Hyytiäiselle, Ani sai rokotteet..

1 kommentti:

  1. Haa, nyt keksin :)

    Se 1% on siis se tila, jonka olet käyttänyt. Eli sulla on jäljellä vielä 99% ei siis mitään syytä huoleen.

    VastaaPoista