tiistai 22. heinäkuuta 2008

Maitopurkki lelu

Tein Anille omatekoisen lelun tai pikemminkin se oli pieni virike. Luin siitä netistä sekä Anjalta saadulta 'Pinserin pennun ohjekirja':sta.
Otin tyhjän maitopurkin, virutin sen ja annoin kuivua hetken aikaa. Otin Anin nappuloita ja pistin ne purkkiin. Ani innoistui lelusta oitis, se riepotteli sitä ja repi siitä palasia. Ette ikinä usko miltä olohuone näytti, pienia maitopurkin palasia oli ihan ympäriinsä. Ani hotki nappulansa heti kun sai ne kielen päähän, hetken päästä kuului *rousk rousk*. Ja taas revittiin maitopurkkia.



Ani jätti maitopurkki lelen rauhaan ja siirtyi omaan kopperoon. Tuhina kuului sohville asti vaikka koppero on hiukan kauempana, kuitenkin olohuoneessa.

Rupesin itse korjaamaan Anin sotkuja pois ja heitin revityn purkin roskiin. Muutenkin vähän järjestelin olohuonetta, Anin lelut omaan laatikkoon ja roskat roskiin ja muuta mukavaa. Siitä se sitten lähti, siivosin koko kämpän aikani kuluksi. Ja olo oli mukava, kämppä siisti ja koira tuhisee omassa kopperossa :) Vihdoinkin rauha. Ani ennen niin rauhallinen ja pelokas tyttö, on nykyään villi ja rohkea neiti :D Mikä muutos. Tosin vieraat ihmiset vielä aristavat, mutta muuten ollaan jo isoa tyttöä. Voi voi, tyttömme kasvaa niin nopeaa tahtia ettei itse enää edes perässä pysy, mutta tulemme kuitenkin hitaasti mutta varmasti Anin perässä :)

1 kommentti:

  1. Muusa lähettää mökiltä Hämeenlinnasta Anille pinseriterkkuja ;)

    Mulla on mennyt 40 MB tähän mennessä. Tilasta on käytössä vasta muutama hassu prosentti. Sitä tilaa on mulla yli 1000 MB.

    Mitä se bloggeri sulle sanoo?

    Koska blogger on osa googlea, tämä tila on käsittääkseni yhteinen gmail-sähköpostin kanssa eli onko sulla jossain muualla googletunnuksellasi paljon kuvia tms.

    Kaikki blogiisi laittamat kuvat säilötään picasa webalbumiin, eli jos sulla on sielä jotain muitakin kuvia paljon, sekin vie tilaa...

    VastaaPoista