lauantai 19. heinäkuuta 2008

Tapiksella

Olimme Teron kanssa koko viikon suunnitelleet että lähtisimme taas viikonlopuksi Kankaanpään mökille. Idea oli hyvä, ellei mahtava, pääsisi pois kaupungin hälinästä sekä Ani pääsisi ulos eikä tarvitsisi sisällä kykkiä, kuten kotona. Unelma paikka Anille :)
Soitin sitten Sinille torstaina ja kyselin jos saisin ottaa Amigon ja Coran mukaamme mökille. Sini suostui ilomielin, heillä olisi muutenkin menoa viikonloppuna.
Perjantaina Sinin äiti toi koirat meille, joten ei tarvitsisi ajaa Porin kautta Kankaanpäähän. Olin vielä lupautunut ottaa mukaamme äitini tutun koiran Pipsan. Eli koiria olisi mukana peräti neljä.

Mutta ennenkuin edes harkitsimme lähtöä, päätimme purkaa koirilta ylimääräistä energiaa. Matka olisi 98% rauhallisempi. Toivottavasti.
Mietimme eri paikkoja mihin mennä, mutta tapahtuma-aukio vei voiton suuren nurmikentän ansiosta, ja siellä olisi pieni ranta samalla, jos koirien tekisi mieli uimaan. Oli meinaan sellainen helle.

Koirat kirmasivat tapiksella sydämmensä kyllyydestä, eikä loppua näkynyt. Ani nyt "pieninpänä" enemmin katseli kuin oli mukana, vähän väliä käytiin kirmaamassa, mutta äkkiä mamman syliin kun meno yltyi. Ani jyrättäisiin heti. Amigon energialle ei meinannut loppua tulla, mutta mentyämme sitten rantaan vilvoittelemaan, hyytyi Amigokin. Uiminen on sitten rankkaa puuhaa. (Amigon ensimmäinen uimakerta) Ja poika ui, kuten useimmat koirat konsanaan :) Cora nyt hienona neitinä kasteli vain tassunsa ja mieluummin seurasi muiden pulikoimista, kun yhtyi siihen. Lady Cora.
Ani ei tälläkertaa mennyt ihan uimaan, mutta kyllä se aika syvälle uskaltautui mennä. Voitte uskoa minkä näköistä oli kun kolme koiraa saivat hepuli kohtauksen, kaikki pinseri rodun edustajia, kaksi kääpiösorttia :)
Pipsa ei vesikoirana edes veteen koskenut, en tiedä sitten onko sillä jotain pelkoa vettä kohtaan, mutta uskokaa se ei siihen koskenut, ei edes kielellä.


Anin tyylinäyte. "Mä vaan katselen..."


Cora, Amigo ja Ani; Kolmisin on aina kivempaa


"Heh heh teempä pienen jekun"


"Anna mennä Cora, kyllä sä siihen pystyt"

Siitä sitten lähdimme kotioon pakkaamaan. Ja sitten eikun matkaan ja nenut kohti Kankaanpäätä :D


Amigo otti sen ehkä liiankin kirjaimellisesti.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti