lauantai 19. heinäkuuta 2008

Mökkihöperöt

Saavuimme mökille aika myöhään, valoisaa oli kuitenkin, kiitos kesän. Koirat oikoivat matkan jälkeen puutuneita jalkojaan ja sitten taas mentiin semmoista vauhtia, että huh huh. Tapis reissun jälkeen meno kuitenkin loppui lyhyeen, joten päästimme koirat sisälle. Kaikki hakivat omat paikkansa ja sitten kuului tasaista tuhinaa.

Koirien herättyä mentiin ulos koko porukka. Isä ja Marja olivat kattaneet pienen kahvitarjottimen ulos, menimme Teron kanssa hakemaan pullaa ja kahvia, minä otin mehua. En ole kahvi ihmisiä. Nautimme pienen 'välipalan' ulkona, ilma oli mitä mahtavin, oli hiljaista ja rauhaisaa. Koiria ei lasketa nyt tähän :D
Ne jälleen peuhasivat kuin mitkäkin mielipuolet, myös meidän arkajalka Ani. Se oikein rääkkäsi Amigoa. Hännästä revittiin, korvia nypittiin, hiukan nipsuteltiin ja jalkoja purtiin.


Tältä näytti Anin ja Amigon meno useimmiten :D

Illemmalla rupesi hiukan satamaan joten 'jouduimme' menemään sisälle, koirat kun eivät oikeen sateesta välittäneet, vaan valtasit mökin kuistin. Joten sisälle sitten. Teron kanssa linnoittauduimme TV:n ääreen koirat vierella. Isä jatkoi eteisen kunnostamista ja Marja oli ulkona pikkuruisen pellon kimpussa. Kaikilla jotain tekemistä.

Isä laittoin vähän myöhemmin saunan päälle. Pääsisi pitkästä aikaa saunaan. Kerrostalon yleis saunassa kun ei tule käytyä :D
Saunaan kun pääsimme änkesivät Amigo, Ani ja Cora lauteille. Ja eikä pirullakaan ulos, sait yhden ulos hait toista, oli ensimmäinen jo lauteilla odottamassa. Ensimmäinen ulos ovi kii, hae toinen, avaat oven juoksi ensimmäinen jo sisälle. Tälläistä se oli aluksi, mutta kun menimme Teron kanssa ulos, tulivat koirat mukana. Pääsimme loppujen lopuksi ilman koiria. Oven takana toki jatkui vinkuminen. Ei ihme saunassa oli ihanan lämmin :)

Saunan jälkeen pistettiin grilliin tuli ja herkut kypsymään. Oli maittava iltapala, ja maha pömpötti ahneudesta. Koirat saivat myös osansa. Pieniä paloja annettiin oman ruokamme jälkeen. Menivät kuin kuumille kiville, grilliherkut numero yksi, oli varmasti koirien mielipide.

1 kommentti:

  1. Epäseväksi jäi, miksi ette halunneet koiria saunaan?

    Meillä Muusa on miltein aina mukana saunassa. Lämmön lisäksi se nauttii ihmisen hien nuolemisesta. Ällöä...

    VastaaPoista