sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Mökillä

Olimme perjantaina käyneet porissa hakemassa veljeni koirat, kääpiöpinserit Amigon ja Coran, meille hoitoon, koska lähtisimme heti lauantai aamulla ajamaan Kankaanpäähän. Ani oli aivan innoissaan ystävistään, joten kotiin päästyämme ei meinannut siitä riehumisesta loppua tulla :D

Aikaisin lauantai aamulla lähdimme kohti Kankaanpäätä. Auto oli tupaten täynnä, takapenkillä oli kolme ihmistä, plus Ani, Amigo ja Cora, jotka sitten loppupeleissä tulivat syliini istumaan siihen hantin puolelle. Oli se tuskaa, Ani valtasi jalkopään ja nukahti sinne. Auto matka oli yhtä tuskaa, kauhea helle ja sitä takapenkin kitinää ei jaksaisi Erkkikään kuunnella. Mutta valitettavasti bemarimme ei ole tila-auto. Muuten matka sujui oikein mallikkaasti..
Pääsimme turvallisesti Kankaanpäähän, koirat huusivat autossa kuin syötävät kun matka päättyi. Päästimme ne nopeasti ulos tutustumaan mökin pihapiiriin, tosin niitä piti hieman seurata koska tie on ihan siinä vieressä, mutta se on suhkot rauhallinen. Serkkumme olivat ottaneet mukaansa myös koiran, Diivan, joka oli saada sydän kohtauksen kun 'pinseri' kolmikko pääsi vauhtiin. Ani tosin vähän iisimmin otti, arka kun vielä on.

Cora ja Amigo nauttivat sydämmensä kyllyydestä vauhtin hurmasta ja vapaudesta mikä vihdoinkin oli niille suotu. Ani katseli omasta kopastaan menoa ja tyytyi kilppari-leluun :D Vähän se ehkä noilla töppösillään irrotteli, mutta leikin mennessä liian rajuksi juostiin kopperoon turvaan, kyllä on sitten suloinen otus.


"Amigo, Cora ja Ani"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti