tiistai 15. heinäkuuta 2008

Koira ystävät

Nyt Ani esittelee teille koiraystävänsä, niitä tulee lisää, lisäilen sitten aina..
Aloitetaanpas:


Tämä tässä on Amigo herra, Anin parhaimpia ystäviä. Ne tutustuivat ihan hyvissä merkeissä, Amigoa tosin pinimppi kiinnosti enemmän kuin Ani itsessään, selvä uros :)
Tutsutumisen jälkeen alkoi yleinen riehuminen, joka nyt on Amigolle todella tuttua, Duracel-pupu ku on..
(Amigo on Kääpiöpinseri)


Tämä neiti on Cora, Anin parhaimpia ystäviä. Amigon kämppis :P Tutustuminen oli vähän kinkkinen Coran suhteessa, koska neiti on aika ärtsy pakkaus. Mutta loppujen lopuksi sitä oltiin kuin ylimpiä ystäviä ja alettiin painimaan ja leikkimään. Hyvin sujuu vieläkin.
(Cora on Kääpiöpinseri)


Tämä herra on Bruno, Anin frendi. Näiden kahden tutustuminen sujui oikein mallikkaasti, Brunokin oli aivan kuin Amigo, pinimppi oli tärkein :D
Ani tosin osoitti mieltään repimällä Brunolta häntä karvoja, pieniä vaaleita tuppoja löytyi sieltä sun täältä. Bruno vähän aristaa Anin lähellä, neitimme kun on oppinut Coralta ärtsyt tavat :P
(Bruno on Kiinanharjakoira)


Tämä herra on Jaki, aikamoinen uros, en muuta sano. Se kävi Anin päälle kuin häkä, eikä voinut lainkaan hyväksyä tyttöämme alueellaan. Olimme vähän ihmeissämme. Ani oli saada sydänkohtauksen, mutta minä suojelin ja otin Anin syliin turvaan.
Käymme sitten kun Ani on kasvanut uudestaan moikkaamassa Jakia, silloin tulee turpiin :D
(Jaki on Rottweiler)


Tämä neiti on Diiva. Tutsutuminen oli nopea tapahtuma, Diiva tervehti ja lähti. Tämä neiti kun rakastaa olla omissa oloissaan, mutta muuten tapaaminen meni hyvin. Okei vähän väliä Ani kävi repimässä tuppoja takapuolesta :D
(Diiva on Chow Chow)


Tämä neiti on Ulle. Tutustuminen sujui hyvin, koska Ulle oli niin rauhallinen. Ani tosin pisti vähän ranttaliks, mikä on todella ihmeellistä. Mutta sitten Ullella paloi päreet ja Ani sai pienen läksytyksen. Muuten meni todella hyvin :)
(Ulle on labradorinnoutaja)


Tämä neiti on Pipsa. Oikein mukava ja rauhallinen koira. Ei turhia hössää. Ani vähän pelkäsi, mutta Pipsa otti Anin avosylin vastaan ja pum. Oltiin ystävät. Vähän retuutettiin Pipsan tuuheaa häntää.
(Pipsa on Englanninspringerspanieli)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti