torstai 17. heinäkuuta 2008

Muuta mukavaa

Olemme Anin kanssa päivittäin koneella. Käymme katsomassa useimmiten kaikkea koiraan liittyvää sivustoa ja olemme saanet pari kivaa juttu kaveriakin, kahdella heistä on pinseri :) On kiva jutella saman rodun että myös muiden rotujen edustajien kanssa, kuulee kaikkea kivaa mitä heille on tapahtunut, mitä harrastetaan ja sen semmoista mukavaa.

Kerromme yhdessä Anin kanssa että mitä meille kuuluu, mitäs olemme puuhastelleet tai mitä uutta olemme oppineet. Esim opeimme vähän aika sitten tassun annon, Ani ymmärsin ainakin jujun heti ja tassua tarjotaan nyt joka kohassa missä voisi vahingossa saada pienen pienen palan koiranamua :D Syöppö kun tuo meidän pikkuinen pinsku on, aivan samanlainen kuin kääpiöystävänsä Cora, kuin kaksi marjaa. Amigoa he yhdessä rökittävät aina kun ovat meillä..
Nyt olemme käyneet keskustelemassa taajaan tahtiin Hevostalli.netissä, sellaisessa foorumissa kuin Yleinen keskustelu. Ja sieltä löytyvät tälläiset keskustelut kuin Koirapulinaa vol.5 ja Koiraihmisille :)

Siellä keskustellaan koira asioista siis aivan laidasta laitaan. Mikä mielestäni on aivan super mahtavaa. Sellaisia paikkoja löytää harvasta, toinen hyvä paikka on Koirat.com. Sielläkin on paljon keskustelua, mutta mielipiteensä kullakin, pidän kuitenkin ihan vähän enemmän tuosta Hevostalli.netistä, onhan se tutumpi paikka minulle, Ani ei vielä lempipaikkaansa ole minulle sanonut, mutta ehkäpä se selviää joskus :)

Mutta nyt jatkamme yhdissä tuumin Anin kanssa surffailua :)


"Autan emäntääni, Janicaa, vähän näissä kirjoitus hommissa, hän ei oikein osaa. Uskokaa tai älkää olen parempi ja näppärämpi"

Katselemme myös yhdessä telkkaria, ainakin nämä koiraohjelmat:

*TV2:selta tulee joka Maanantai 13.45 Koirani vai Minä?
Kertoo ns. ongelmakoirista, jolla on jotain pieniä käyttäytymis ongelmia. Todella hyvä sarja.
*TV2:selta tulee Keskiviikko 9:n jaksoinen sarja 20.30. Koiranpentuja ja palveluskoiria.
Kertoo koiranpennun elämästä sekä noista palveluskoirista ja lajeista. Todella hyvä.
*MTV3:selta tulee joka Torstai (kai) 19.30 Hännänheiluttajia.
En ole vielä nähnyt, koska alkaa vasta tänään (tietääkseni)


"Viihdyn emäntäni seurassa aina ja milloin ja missä vain! Rakastan häntä koko sydämmestäni!"

Ja niin minäkin rakastan Ania<3

4 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.

    VastaaPoista
  3. vinkki: jos haluu että ei tuu tota ärsyttävää spämmiä tänne kommentteihin koko ajan, niin kannattaa kytkeä päälle sanavahvistukset. Eli sit jokaisen kommentoijan pitää vahvistaa se sana, mikä sielä näkyy (ei näy itse kirjoittajalle) ja sit vasta saa kommentin lähtettyä.

    asetukset -> kommentit -> Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa? (kyllä)

    Ani vaikuttaa NIIN ihanalta, että huh huh!

    VastaaPoista