tiistai 15. heinäkuuta 2008

Rannalla

Tänään olimme Anin kanssa kolmatta kertaa rannalla. Emme menneet mihinkään yleisrantaan, vaan sellaiselle hiljaiselle rannalle, jossa ei pahemmin ketään käy. Otimme Teron porukoitten labukan, Ullen, mukaan uimaan. Ani oli innoissaan uudesta ystävästään, mutta Ullea ei pätkääkään kiinnostanu, onhan koira jo vanha (muistaakseni 8-vuotias).
Annoimme Anin temmeltää siinä rannalla, koska Ulle tuli kanssamme uimaan. Mutta uskokaa tai alkaa pinseri tyttömme tuli ihan omasta tahdostaan lähes kokonaan veteen! Siis hyvä ettei silmät päästä tippuneet, Ani tuli veteen ja vielä ihan ITSE. Ja sitten vauhdilla rantaan ja semmoinen hepuli kohtaus. Se juoksi rannalla niin lujaa että hiekka lenteli ilmassa.
Toisinaan käytiin uudestaan kastelemassa tassuja ja taas juostiin. Ja joskus Ani vain tyytyi seurailemaan tapahtumia rannalta, missä maa oli hieman kuivempaa :)


"Yöks, iyks vettä.. Äkkiä pois pois.."


"Prään präään"


"Uikaa te vaan, mä tsiikaan rannasta käsin tapahtumia"

Ulle tosin oli niiiin innoissaan uimisesta että valtasi suurinpiirtein koko vesi alueen itselleen. Toki saimme vedessä olla, mutta vastineeksi jouduimme antamaan Ullelle rapsutuksia. Ani vähän rähjäsi rannasta käsin tasa-arvosta. "Mitä ihmettä se mesoo" Ulle taisi ajatella ja mulkaisi pahasti Ania. Joka jatkoi rannalla omaa rähinäänsä. Ihme pinsku ajattelimme yhdissä tuumin :)

1 kommentti:

  1. Hei Ani!

    Muusa lähtettää terveisiä :)

    Muusa kuuluu niihin harvoihin pinsereihin, joka kyllä ihan mielellään kahlaa vedessä, jopa ihan kylmässäkin. Aina pitää mennä veteen kahlailemaan, jos rannalla ollaan. Ehkä se johtuu siitä, että itse pidän vedestä niin paljon ja uin paljon. En tiedä.

    Mulla ei ainakaan vielä ole tullut MB raja kuvien kanssa vastaan. Katoin, et noi sun kuvat oli aika ison kokoisia. Mä teen silleen, et mä pienennän kaikkia kuvia eka photoshopilla ennen kun laitan Muusan blogiin. Keskimäärin blogikuvien tiedostokoko on noin 60 kt /kpl. No sen huomaa, kun klikkaa niitä kuvia, et kuinka isoina ne avautuu. Sun oli paljon isompia kuin meidän kuvat.

    Saanko lisätä teidät meidän linkkilistaan?

    VastaaPoista