lauantai 27. huhtikuuta 2013

Plussapallo ja hammastikku

Pieni tovi vierähtänyt viime päivityksestä, valitettavasti, aika vaan ei tunnu riittävän mihinkään. No mutta kuitenkin meidän tytöt ovat saaneet uudet lempinimet plussapallo ja hammastikku. Ja että miksikö? Ani on oma solakka itsensä, kun Netta taas näyttää sen rinnalla ihan
pyörivältä pallolta. Kyllähän sitä mahaa alkaa jo olemaan kun viimeistä tiineysviikkoa edetään, ensi viikolla pitäisi sitten synnytys tapahtua, jännittää ihan pirusti! 
Viimeksi kerroin siitä kuinka kävimme ultrassa, jossa silloin näkyi viisi palleroa. Toki sekin oli osviittaa antava, mutta nyt kävimme torstaina röntgenissä jossa näkyi kahdeksan pennun luurangot. Voitteko uskoa kahdeksan?! 
Nooh ei sen puoleen parempi se on tietää kuinka monta sieltä todellisuudessa on tulossa, jotta osataan varautua odottamaan, eikä jätetä Nettaa yksin vauvojen kanssa, vaikka synnytys olisikin vielä käynnissä. Pyörryttää jo ajatuskin, se on sekä mulle, että Netalle ensimmäinen synnytys. Tosin minä toimin kätilönä ja henkisenä tukena Netalle :)

Meillä on arjet sujuneet hyvin, Netta on oma pirteä itsensä ja Ani normaali mummoilija. Ja hyvä kun muistinkin Ani täytti eilen huimat 5 vuotta! Onnea murulle!
Harmillisesti se päivä meni ihan plörinäksi monen asian vuoksi, joten Anin synttäreitä ei juhlittu millään lailla, edes kakkua en kerinnyt neidille väsäämään. Mahtoiko Ania edes kiinnostaa, hirveästi se sai rapsutuksia ja haleja, korvikkeeksi kenties? 

Netan kanssa ollaan käyty kevyillä lenkeillä, en viitsi enää rasittaa sitä, toki se itse painaisi kuin höyryveturi menemään, mutta pakko vähän himmata. Kun pääsemme kotiin, se nukkuukin sitten suurimman osan ajasta. Mahtaako se jo aavistella tulevaa? 

Anikin lähtee sitten ensi viikolla äidille hoitoon, en viitsi sitä pitää kotona kun Netta on synnyttänyt, ettei vahingossakaan tapahtu mitään - pahaa. Kasvattaja kurssilla kun mainittiin että jos taloudessa on uros ja narttu, uros voi olla kotona pentujen synnyttyä, koska se väistää kyllä. Mutta kaksi narttua ja toisella pennut, ei välttämättä ole mikään hyvä yhdistelmä. Siitä voi syntyä tappelu. Toki voisin pitää Anin kotona ja jakaa kämpän kahteen osaan, mutta Anin ja Netan hermoja ajatellen, olen päätynyt siihen että Ani menee hoitoon. Neiti palaa kotiin sitten kun pennut ovat siinä 4-5 viikon ikäisiä, ehkä jo aikaisemmin käydään tekemässä tuttavuutta. Mutta sekin vielä harkinnan alaisena. Kuulostan jo omastakin mielestä ylisuojelevalta, mutta haluan kaiken menevän hyvin ja ettei mitään vahinkoa pääse sattumaan. Ani kun on Ani, eikä mikään yliystävällinen toisille koirille, mutta ei mikään pahakaan. Se on vain Ani

En vieläkään ole ihan täysin perillä että Netta tosiaan synnyttää ensi viikolla, olen sekaisin koska monta asiaa mielessä ja paljon töitä, ei paras yhdistelmä tällä hetkellä, mutta pakko sitä rahaa on olla kun pentuja talouteen tulee. Ihan selvä fakta, koska eivät ne pennut mitään voittoa mulle tuo, siltä se ehkä tuntuu kun saan pennuista rahat käteen. Kuitenkin kun siitä summasta miinusta kaikki mahdolliset kulut, niin asia on aikalailla plus miinus nolla, ehkä hieman voittoa, mutta ei mitään järjettömää summaa. 

Netta 56 vuorokautta astutuksesta, pallomaha<3

3 kommenttia:

  1. Onpahan mahaa! <3 Tsemppiä hirmusesti!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon!

    Kyllä sitä mahaa on ihan kohtalaisesti, mutta kyllä ne kahdeksan vauvaa tilaa vaativat :)

    VastaaPoista
  3. Netta on kieltämättä ihan kunnioitettavan kokoinen täl hetkellä! :D Näkee paljaalla silmälläki että useampi pupelo tulossa. Toiv kaikki sujuu ok, tsemiä :)

    btw onko noi salasanatunnistushommat iiihan pakollisia? Tän kommentin lähetys kesti noin vartin eli epäilen et aika moni luovuttaa..

    VastaaPoista