sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Päivittelyä ja iloisia uutisia!

Mä en tosiaankaan ymmärrä miksi en kerkeä raapustelemaan tänne blogiin mitään tekstiä? Käyn kyllä monesti tsekkaamassa ja yritän kirjoittaa, mutta sitten taas lähden tekemään jotain muuta - mikä ei varmaankaan ole mitään erityisen tärkeää. Hohhoijaa!

Nyt yritän pitää tiuhempaa päivittelyä, koska mulla on erittäin iloisia uutisia tiedossa. Netta saa vauvoja! Wuhuu! Se on nyt todistettu ja ultrassa käytiin viime viikon alussa. Vieressä näkyy kuva, jossa yksi pieni pennelin kuva komeilee. Olen vieläkin ihan shokissa, enkä voi käsittää, että nyt meille syntyy ihan oikeasti niitä pentuja! Tätä ollaan odotettu liian kauan ja viimeinkin tämä kaikki tapahtuu, aah mikä helpotus.

Parisen kappaletta on pentu kyselyitä tullut s-postiin, mikä on hyvä uutinen. Meillä on ihan virallinen pentuilmoitus Pinserit RY:n sivuilla, joten siellä vierailleet rodusta kiinnostuneet ja pentua harkitsevat voivat lähettää s-postia. Olen todella tyytyväinen!

Yritän ensi viikolla tulla raapustelemaan vähän enemmän tästä asiasta, sekä kertoa muutenkin tyttöjen kuulumisia kuvien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti