maanantai 17. syyskuuta 2012

Tiineys päivitystä, 13vrk astutuksesta

Viikonloppu meni taas niin lujaa vauhtia ohi, etten tiedä mitä oikein sanoisi. Siihen varmaan suurimmaksi osaksi vaikuttaa se, että olin taas yöt töissä. Kyllä sitä silti tyttöjen kanssa kerkesi lenkkeilemään ja löhöilemään. Kuten kuvasta näkyy, tytöt ottivat viikonloppuna hyvinkin rennosti, sängyssämme!

Eilen käytiin vähän pidemmällä lenkille Sannin, Jarkon ja pinserimiesten kanssa. Tytöt käyttäytyivät mallikelpoisesti, Netta oli jopa tavallista rauhallisempi. Anista paha sanoa kauheasti mitään kun Tero talutteli sitä, mutta ei ainakaan mitään valittamista tullut. Anista kyllä harvemmin muutenkaan, se on hihnassa niin rauhallinen, jos ei lasketa sitä kun vastaan kävelee toisia koiria. Mutta sitäkin räyhäämistä saatu mukavasti kitkettyä kummastakin neitokaisesta pois.

Lenkin päätteeksi ajattelimme ottaa Netasta poseerauskuvia, jotta vähän nähtäisiin tuota mahan kasvamista. Eilen tosiaan oli astutuksesta tullut täyteen huimat 13 vuorokautta. Hyvin pientä pömpötystä jo havaittavissa, mutta ei kuitenkaan mitään silmiin pistävää. Nyt tarkoituksena ottaa sitten seuraavan viikon sunnuntaina seuraavat kuvat, jossa toivottavasti havaittavissa jo paremmin tuota vauvamasua. Harmi, ettemme ottaneet Anista kuvia, niin siinä vertaillessa näkyisi selvästi, että Netta on aavistuksen pyöreämpi.

Sanni ja Neppari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti