keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lisää shoppailua ja pieniä kuvaus hetkiä tyttöjen kanssa

Tänään saapuivat sademanttelit postissa kotiin, voi sitä ilon määrää :D En siis tiedä tyttöjen kohdalla, mutta omalla kohdalla ainakin. Tytötkin voivat nyt hyvillä mielin mennä vesisateessa ulos kävelemään, ettei tarvitse sisällä vikistä kun on kova vessahätä.
Äkkiä kävin postissa noutamassa takit, kokeilin niitä, vaikka 45cm on tyttöjen koko kaikissa takeissa, mutta varmistus kuitenkin on aina paikallaan. Takit olivat juuri sopivia, hieman ehkä sentin pari Anille iso, mutta se ei meidän menoa tule haittamaan tuon taivaallista. Netta tosiaan on rungoltaan aavistuksen pidempi, joten takki oli oikein passeli.

Sitten lähdinkin Poriin mustissa ja mirrissä käymään Sannin kanssa. Tarkoituksena oli ainakin käydä vähän tsiikaamassa, että olisko talvi mantteleita alennuksessa, Hurtalta kun uusi mallisto on ainakin Porin myymälään tullut myyntiin. Mutta harmillisesti ei ollut. Eikä siellä kyllä mantteleita ollut lainkaan myynnissä (ainkaan talvi, sade kyllä), vain huppareita ja haalareita. Joten se katselu jäi siihen.
 Kävimme vielä pikaisesti Herkkutassussa, josta sitten ostin tytöille uudet puolikuristavat pannat. Toinen on punainen ja toinen musta, kuvissa näette vähän paremmin :) Olisin halunnut kaksi mustaa, mutta ei ollut kokoja, joten päädyin sinne kahteen eriväriseen. Netta saa punaisen ja Ani mustan.


Eilen täytin tyttöjen pedin uudella vanulla, en viitsinyt uutta tilata, sain kuitenkin näppärästi korjattua pienet reiät ja vetuketjunkin joten kuten, joten täyttöä se oli enää vailla. Nyt se on ainakin puolet paksumpi kuin viimeksi ja tytöt ovat tyytyväisiä, nukkuvat siellä nyt oikein mielellään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti