sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Koirien kiihdytyskisat!

 + tiineyspäivitystä!

Tänään käytiin Sannin ja äidin kanssa Porissa koirien kiihdytyskisoissa, mukana oli vain Netta. Meinasin kyllä Aninkin ottaa mukaan, mutta sitten päätin jättää sen kotiin Teron kanssa. En sitä kuitenkaan olisi juoksemaan pistänyt, Netan kohdalla olin myös vähän kahdenvaiheilla, mutta otin sen kuitenkin varmuuden vuoksi mukaan.

Paikan päällä oli aika vähän porukkaa, johtui varmaan siitä että oli sateen tuntua ilmassa. Kuitenkin pikku hiljaa alkoi sitä porukkaa valumaan paikalle ja jännitys alkoi tiivistymään ympärillämme, varsinkin vinttikoirien keskuudessa, meinaan ne haukahtelivat taajaan tahtiin ja kiskoivat suuntaan jos toiseen. Ehkä ne tiesivät mitä oli tulossa ;)
Netta oli harvinaisen rauhallinen, se ei turhia vinkunut tai pyörinyt. Olin ihmeissäni! Yleensä se on niin levoton, että meinaa käämit palaa. Se ei silloin teekkään muuta kuin vikise ja pyöri, tällä kertaa ei ollut tietoakaan sellaisesta toiminnasta. Luojan kiitos!

Lähemmäs tunnin jouduttiin odottamaan omaa vuoroamme, mutta kun se koitti oltiin ihan täpinöissämme. Netta lähti reippaasti Sannin kanssa lähtöpaikalle ja me mentiin äitin kanssa odottamaan maaliviivalle. Kun viihe lähti liikkeelle, alettiin äidin kanssa kiljua Nettaa luoksemme. Se hieman poikkesi reitiltä, raukka luuli että me oltaisiin vielä väkijoukossa, mutta hoksasi meidät onneksi nopeasti ja lähti pinkomaan luoksemme viihe edellä lepattaen. Ajaksi saatiin 100 metrin matkalla huimat 11,77 sekuntia! Hieno tyttö mulla!
Palkinnoksi saatiin frisbee ja itse tehty lelu ja erittäin hyvän mielen tästä päivästä :)

Sitten tähän loppuun hieman kuvaa tuosta Netan tiineysmasusta, vertailun vuoksi otimme Anista myös seisotus kuvat. Kuvista näkee sen eron että Anilla on selvä vatsan linja, kun taas Netta on "tasapaksu". Ei tosin vatsa pullota niin paljoa, johtunee siitä, että viime kerran kuvassa tyttö oli kerinnyt syömään (hyvin vähän tosin) ja tässä uusimassa kuvassa on juuri tullut tunnin lenkiltä. Netalla on nyt sitten astutuksesta huimat 20 vuorokautta. Puolentoista viikon päästä on aika varata ultra-aika! En kestä, jännittää nyt jo ihan pirusti :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti