lauantai 8. syyskuuta 2012

Netti shoppailua

Noniin tänään sitten sain aikaiseksi tilata tytöille Hurtan sadetakit, värinä on sininen. Ei mikään paha väri, Tero kyllä olisi halunnut tytöille mustat, mutta eipä tietenkään ollut kokoja. Punainen oli seuraavana vaihtoehtona, mutta ei kokoja. Vihreistäkään ei minkään sortin kokoja.
Joten sitten sen enempää miettimättä pistettiin siniset tilaukseen. Katotaan koska tulee, netissä luki 1-2 arkipäivää, joten toivotaan, että pitää paikkaansa.

Ani kun ei miellään tonne ulos astu jalallakaan, liian märkää ja jos se ulos menee, niin semmoista haipakkaa puuvarastoon sateelta suojaan. Hyvä että hätänsä edes tekee ja lenkille turha lähteä, se vitkuttelee ja vikisee :D Ihan kuin pikkulapsi!
Netta nyt ei niinkään sateeseen huomiota kiinnitä, mutta ei se siellä pahemmin viihdykkään. Kun hädät on tehty alkaa se kurkku suorana kiljuminen oven takana. Ei sen puoleen kiva tietää, milloin päästää tytöt sisälle, on se Neppari viisas tyttö :D

Vielä pitäisi tilata uusi peti, jälleen kerran, siis todellakkin jälleen kerran. Vanha on jo pieniä reikiä täynnä, vetoketju rikki ja vanutkin jo ihan loppuun ajettuja. Tytöt siis melkein nukkuvat kovalla lattialla, tai silloin kun eivät kerkeä sänkyyn tai sohvalle piiloon. Pakko sanoa, että Netta menee välillä yläkertaan nukkumaan villapaketin päälle. Ollaan välillä ihmetelty, että missä se on, mutta kun sitä huhuilee, kuuluu yläkerrasta tepsuttelu ääniä ja hetken päästä tyttö kipittelee rappusia alas. Ei se kyllä ennen ole sinne änkenyt, mutta kai siellä on oma rauha ja tila, kun Ani valtaa koko pedin itselleen alakerrassa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti