sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Treffit pinserimiesten kanssa, again

Tänään pinserimiehet Noppa ja Yatzi kävivät vaihteeksi meillä moikkaamassa meidän neitosia, jopa sen takia, että saimme viikonlopun aikana pihaamme koirille aidatun alueen :) Vaihtelu virkistää, eikö niin? 
Nooh pojat ensin tutkivat koko alueen, olihan se heille täysin uusi, mutta sen jälkeen alkoi pieni peuhaaminen. Loppua kohden leikit kävivät yhä villimmiksi! Nämä ovat kyllä sellainen nelikko, että ei voi muuta kuin nauraa :D

Pitäisi lähteä ensi viikolla Sannin ja pinserimiesten kanssa lenkille, vähän erilaista kuin tuo vapaana kirmaaminen. Hauskaa siitäkin tulee aivan varmasti :D

Tilasin tytöille - tai tilasin ja tilasin - talvitakin, samanalaisen millainen mulla on jo yksi. Yksi tyttö myy sitä ja kerroin heti ostavani sen :) Toivottavasti tulee pian, vaikkei sillä mikään kiire ole, eihän talvi ole vielä ihan ovella, mutta kyllä se sieltä pian tulee, mälsää!

Tänään harjoittelimme neljän pinsun voimin erillaisia temppuja, Netta ja Ani viihdyttivät meitä kurre - tempullaan :) Onhan se vaikeaa omia koiria komentaa, kun kaksi muuta pinsua pyörii jaloissa, mutta hyvää harjoitusta se on kaikille, koska siinä on paljon häiriötekijöitä, eipä ole helppoa silloin toteilla. Mutta hyvin se meni kaikkien osalta :)

Tähän loppuun vielä kuvia, enemmänkin yksittäisiä poseeraus, kuin ryhmärämä kuvia :)

Yatzi

Noppa

Noppa

Yatzi ja noi ylisöpöt rutut<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti