maanantai 5. syyskuuta 2011

Pakettitassu Ani

Tällä kertaa on Anin vuoro olla tassun ympärillä pieni paketti, kuten viereisestä kuvasta näkyy. Nettallahan sellainen oli parisenkuukautta sitten, jos aivan oikein muistan. Mutta kovinkaan pitkä aika siitä ei ole, se oli helppo havaita, koska se oli siinä pienen anturan reunassa. Mutta Anin haava on isossa anturassa, siellä välissä, niin ettei sitä näe, jos niitä neljää pikku anturaa ei siirrä :D Ani antaa paketin olla, eikä yritä sitä jatkuvalla syötöllä järiä irti, kuten Netta silloin aikoinaan.

En edes tiennyt että Anilla oli haava tassussa, ennen kuin äiti soitti mulle lauantaina, kun olimme pienissä "sukujuhlissa" kankaanpäässä, jonne en viitsinyt koiria ottaa mukaan. Joten vein ne heti työpäivän jälkeen äidille hoitoon. No kuitenkin, äiti soitti ja kertoi ettei Ani kävele kunnolla ja nuolee jalkaansa koko aika. Pyysin äitiä tarkistamaan onko tassussa mitään ja pian äiti kertoikin, että siellä on pieni haava, josta tulee verta kokoonsa nähden suhteellisen paljon. Lupasin hakea koirat illalla kotiin, jotta saa tassun hoidettua.
Haimme tytöt kotiin ja Tero joutui kantamaan Ania, koska neiti ei suostunut kävelemään. Kotona putsasimme ja laitoimme tassun pakettiin, siihen vihreeseen kääreeseen, mitä Netalta jäi. Ani ei aluksi suostunut edes sen kanssa linkaamaan suuntaan eikä toiseen, mutta pian se ravasi kolmijalkaisena petiinsä nukkumaan. Voi meidän raasuamme :/
Aamulla haimme apteekista uudet sidekääröt, keltaisen missä on luita ja sinisen jossa on hymyilevä naama.


Illemmalla menimme sitten, perinteen mukaan - joka on siis kehitty juuri, Sannille ja Jarkolle pinserimiehiä moikkaamaan :) Noppa oli onnesta soikeana kun näki Anin tulevan taas kyläilemään, se vinkuna aidan takana oli omalla tavallaan suloista. Joku sentään jaksaa meidän Animme ärhäkkyyttä, siis onhan Ani kiltti, mutta kuitenkin välillä se on oike pikku piru toisia koiria kohtaan. Kuitenkin Noppaa ja Yatzia kohtaan se on erittäin ystävällinen ja jopa leikkii niiden kanssa. Kuvasta voi saada väärän kuvan, mutta tosiasia on että Ani on kiltti :D Netta on vähän enemmän omissa oloissaan, toki se tulee leikkiin mukaan, mutta enemmän se seikkailee ympäriinsä, yleensä pikku Yatzi perässään. Netta tosiaan leikkii enemmän Yatzin kuin Nopan kanssa, en tiedä yhtään mistä tämä taas johtuu? Ehkä Netta pitää nuoremmista miehistä, jotka jaksavat peuhata koko vierailun ajan, joskus jopa liikaakin, joten jokainen välillä komentaa pikkuista, mutta uskooko tämä? Ei todellakaan, parin minuutin kuluttua se on taas kiusaamassa vanhuksia :D


Kotona tytöt taas olivat niin väsyneitä, että menivät suorintatietä petiinsä köllittelemään ja voiko tytöiltä muuta odottaakaan? No ei, tuntuu että ne nukkuvat aina!

Ja ainiin unohdin vallan kertoa, että varasin Netalle silmälääkäriin ajan, se on 18.9 :) Jännittää ihan hirmuisesti, toivottavasti tytöllä olisi puhtaat silmät! Mitään muuta en toivo, jos silmäkuvauksista tulee puhdas kuva, varaan sitten lonkkakuvauksiin ajan ja sitten voikin jo suunnitella tulevaa pentuetta vähän enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti