keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Taivaalta sataa sammakoita!

En tykkää yhtään, kaksi päivää satanut jo putkeen vettä, lähes yhtä soittoa. Mitä nyt hetken hengähdystauko ja taas jatkuu! Piha on niin märkä, että voisi kohta luulla että asumme saarella. Tytöt eivät suostu menemään ulos, tai jos ne saan sinne, niin ne jäävät oven taakse vinkumaan. Eihän pinserit erityisemmin pidä vedestä, jos meidän Nettaa ei tähän lasketa :D Mutta sekään ei kyllä viihdy sateessa, tiiä sitten että johtuuko se siitä kun sade kastelee väkisin ja uiminen on vapaa ehtoista. Hohhoijaa, aamulla otin tytöt viereeni sänkyyn löhöilemään, lähes heti kun Tero oli lähtenyt töihin. Tytöt olivat enemmäin kuin tyytyväisiä, pehmeä sänky, jossa peittoja voi möyhiä pesäksi. Oikeastaan Netta niitä enemmän möyhii ja Ani änkeää peiton alle jalkoihin kiinni. Harvemmin kuitenkaan tytöt enää sängyllä saavat olla, ainoastaan meidän pyynnöstämme. Muuten ne valtaavat koko sängyn :D

Tänään pitäisi Mustista ja Mirristä hakea Anille ja Netalle Vet's Best -tabletteja turkin hyvin vointiin. Netalla on turkki hirveän samean oloinen ja Anilla lähtee karvaa koko ajan. Kumpaakaan en ole nyt kesän jälkeen pessyt, kylmät kelit, eikä ole kuulemma kovin suositeltavaa pestä lyhyt karvaisia kovinkaan usein, 2-3 kertaa vuodessa on iha ok. Ehkä jopa ostan tytöille Fyra Ess -tassurasvaa, joka on hyvä koville polkuanturoille. (Nimien kohdalla on linkki)
Eipä oikein muuta tule mieleen, mitä tarvitsisi ostaa, en tiedä ovatko nuokaan tarpeellisia, mutta ajattelin nyt ainakin kokeilla :) Kovin olen kehuja kuullut tutuilta, mutta katsotaan miten toimii omilla koirilla, toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti