keskiviikko 22. syyskuuta 2010

We are here!

Käytiin tänään tyttöjen kanssa tapiksella revittelemässä, tai siis tytöt revittelivät kahdestaan, minä istua tönötin nurmikolla ja kuvasin. Tytöt olivat kohtalaisen hyvin kuulolla, mitä nyt välillä korvat olivat siellä off-asennossa, mutta olen kuitenkin tyytyväinen. Paremmin ne nyt kuuntelevat kuin jokin aika sitten.

Harmittavaa on kuitenkin vielä se, että Ani on kauhean agressiiviinen toisia koiria kohtaan. Lenkillä jos tulee koira vastaan, Ani pysyy tuossa vierellä ja tanssii paikallaan. Ja sitten kun koira on meidän kohdalla, Ani hyökkää sitä kohti. Mitä helkkaria?
Ollaan yritetty nameilla ja kaikella, mutta ei. Sitten kun se on saanut ensin haistella ja näykkäistä toista koiraa naamaan, se rauhoittuu. Öööh?
Netta pitää kummallista ulinaa, muttei kuitenkaa enää revi toisia koiria kohti. Ja sitten kun se saa haistella toista koiraa, kaikki on OK, mutta jos toinen koira erehtyy Netan pepun puolelle, niin neiti käy kiinni. Se on hieno neiti, eikä siedä peräpää juttuja :D

Tänään mennään myös vähän Pirkkalaan puuhailemaan, muutto olisi sitten toivon mukaan ja myös todennäköisesti jo ensi kuussa. Voi että kun odotan innolla! Pääsee pois täältä kerrostalo rämästä, omaan taloon ja pihaan<3 Tytötkin ovat aivan takuu varmasti tyytyväisiä kun pääsevät sinne asumaan, saa olla ulkona sitten niiin paljon kuin vain jaksaa. Toki käymme edelleen hihnalenkeillä, sen takia, ettei piha ole sitten mikään räävä kakkojen ja muiden vuoksi, sekä että tytöt osaavat käyttäytyä hihnassa. Suunnitelmia on paljon ja parhaani mukaan yritän ne toteuttaa :)

Sunnuntaina olisi Porissa "koirien kiihdytyskisat", olemme äidin kanssa ajatelleet viedä Netan sinne juoksemaan vieheen perässä. Siellä on kerran sellainen luokka mihin voi osallistua ei vinttikoirat. Netta kun muutenkin rakastaa tuota juoksemista, niin pääsisi siellä sitten näyttämään vauhtinsa kaikille :DD

Tässä myös tämän päivän painikuvia...


Ja lopuksi pieni poseeraus, sekä taivaalla liitelevän lentokoneen katsaus :D

Juuu tiedetään, on vähän päivitys taas jäänyt, mutta ei sillee ole ollut mitään kirjoitettavaa, ainakaan mitään sellaista kovinkaan kiinnostavaa. No koska mulla olisi täällä jotain kiinnostavaa kirjoitettu? :D

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköisiä neitejä. Kävikö Netta juoksukisoissa? jos niin miten meni?

    VastaaPoista
  2. Netan juoksukisat ovat vasta sunnuntaina, niitä vielä odotellessa :)

    Ja kiitoksia!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä siis huomisiin kiihdytyksiin! :)

    Anin hihna-agreista tuli oma Susuni mieleen parin vuoden ajalta. Susulla se on ollut selvästi arkuutta ja nykyään ohitukset sujuvat täydellisesti koska en yksinkertaisesti päästä sitä tilanteeseen, jossa se joutuisi hyökkäämään. Alkuun kokeilin namit ja lörpötykset, sitten otin kovemmat kädet ja nyt riittää kun vieraan koiran nähdessäni jo sanon Susulle "ohi". Joskus se nostaa karvansa (varsinkin isot mustat koirat ovat inhokki) mutta yleensä laskee ne tuon käskyni kuultuaan. Se menee ikään kuin lepotilaan ja tuntuu tajuavan, ettei sen tarvitse selvitä tilanteesta vaan minä hoidan sen.

    Yks naapurini kertoi, että tärkeää olisi päästää toinen koira haistamaan rähisevää Susua pyllystä, että se olisi ikään kuin dominoivalle räyhääjälle alistava teko ja ehdottoman tärkeä. En ole (vielä) halunnut tätä kokeilla, koska ongelmia ei nyt ole.

    En ole koskaan halunnut päästää ketään hihnassa lähellemme, en yhden, kahden tai kolmen koiran kanssa kulkiessa. Vapaana tilanne on niin eri. :)

    Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
  4. Aijaa :O Muillakin on ollut samoja ongelmia.
    Olen kyllä ollut tiukkana, enkä ole Ania päästänyt siihen kunnon rähinä tilaan. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :)

    Kiiitoksia! Noiden kuvaaminen on yhtä tuskaa :D Ne vaan vilistelee linssin ohi tuhatta ja sataa!

    VastaaPoista