keskiviikko 18. elokuuta 2010

Nirso Ani

Hohhoijaa, taas aamusti Ani kävi vain nuuhkaisemassa ruokakippoaan ja kipitti takaisin nukkumaan, kun Netta puolestaan jäi tyytyväisenä syömään aamupalaansa. Sama toistuu illalla, Ani saattaa ottaa kaksi nappulaa ja hiipiä takaisin rakkaaseen petiinsä nukkumaan.

Mä en tiedä miten saisin sen syömään. Olen kokeillut eri ruokamerkkejä; Pedigree, Friskies, Royal Cani, Hau Hau ja One. Mutta ei, Anille ei kelpaa. Netta puolestaan syö sitä nappula lajia mitä on tarjolla.
Toisinaan vähän hemmottelen tyttöjä ja annan niille koiranmakkaraa, Ani kyllä syö sitä vähän paremmin.

Kävin Mustissa ja Mirrissä kysymässä tähän neuvoa, niin myyjä epäili Anin olevan tyypillisen nirso pinseri. Hän antoi meille mukaan näyte pakkauksia, jotka on tarkoitettu nirsoille ja huonosti syöville koirille. Arvatkaapa kaksi kertaa miten kävi kun annoin Anille niitä?
Ei auttanut. Olen sitä yrittänyt tyrkyttää jo pari päivää, mutta ei mitään toivoa. Netta kyllä sitkeästi yrittää hotkaista ne kitaansa :D

Mitä pitäisi tehdä?
Alkavat keinot loppua! Ei Ani laihdu, ihan sopusuhtainen neiti on, mutta en sitten tiedä. Saavathan neidit joskus meidän ruokia syötäväkseen, jos se sitten vaikuttaa Anin ruokahaluun?
Joskus on olemme olleet vaikka koko päivän pirkkalassa, jossa tytöt ovat saaneet ulkoilla koko sen ajan, niin silloin Ani syö, mutta hyyyyyvin vähän :S

Kyllä se sitten syö jos vaikka sekoitan nappulat viiliin, usein siinä käy myös niin että Ani sylkee nappulat suustaan :DD Nirso on tuo meidän neiti tosiaan!

1 kommentti:

  1. Nirsous on opittu tapa. ;) Laita ruoka kuppiin, jos koira lähtee litomaan kuppi pois. Ja seuraava tarjoilu illalla samalla kaavalla. Kyllä se koira jotain syö jos ei kerta laihdu. Pois kaikki extratarjoilut niin eiköhän ala maittaa. :)

    Toisaalta jos koira nukkuu paljon ja on ruokahaluton, saattaa kilpirauhanen toimia vajaateholla?

    VastaaPoista