tiistai 28. syyskuuta 2010

Laskentaa

Kävimme vähän montuilla juoksemassa koirien kanssa, Anin ja Netan lisäksi mukana oli äidin kaverin tyttären koira Nuhis (olipas taas vaikeasti selitetty). Ajattelimme sitten kellottaa uudestaan Netan 100 metrin spurtti :) Tällä kertaa me saimme ajaksi 11 sekunttia ja sitten vähän laskeskelimme Netan keskinopeutta se oli humat 54km/h. Vau!! Siis melkein 10km parani nopeus, on se aikamoinen saavutus :) Mutta sehän on aina tiedetty, että mein tyttö on selvä sprintteri.
Ettei Netan suvussa esiintyisi vinttikoiraa? Pitääpä tiedustella Netan kasvattajalta Saaralta :) Ei vaan, hienon tytön Saara on kasvattanut, saa olla oikein ylpeä kasvatti tyttärestään :)

2 kommenttia:

  1. Netasta ollaan kovasti ylpeitä ja erittäin onnellisia siitä että Netuska sai hiukan huonon alun jälkeen loistavan kodin.

    Juttelin työkaverin kanssa tuosta Netan juoksusta. Työkaveri on vankkoja vinttikoira ihmisiä ja oli sitä mieltä että Netan kiihdytyskisojen aika oli erittäin hyvä, sillä saataisi pärjätä jopa wippettien kisoissa ;)

    Että eipä lainkaan hullumpaa!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!
    Olen todella iloinen, että Netta tuli meille :) Siitä on kasvanut oikein fiksu likka ja oikein monitoimi koira!
    Tietenkin oli sitä alkukankeutta ja näin, mutta nyt menee oikein hyvin. Mitänyt välillä noi kummatkin on sellasia ärsyttäviä :DD

    Äiti innostu heti noista kisoista ja sanoi, että kun ens keväänä taas nämä vinttikoira ry avavat nuo harjoitusjuoksu jutut, niin Netta pitää viedä sinne :)

    VastaaPoista