sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kuvasatoa

Tässä hieman kuvasatoa tästä päivästä. Netasta sain harmillisesti vain yhden ihan OK:sti onnistuneen kiihdytyskuvan. Laitoin tähän mukaan vielä pari näyttävää vinttikoira kuvaa.

Kyllä niillä vinttikoirilla on ainakin vauhtia. Yksi uros vinttikoira juoksi 100 metriä, 66km/h ja kellotti huimat 6 sekunttia! Oli päivän nopein ja ehdottomasti paras. Voin sanoa, että se oikein salpasi hengen. Sellaista vauhtia pääsee todella harvoin näkemään. Ikävä kyllä, kyseisestä uroksesta en saanut yhtäkään kuvaa :(
Juttelimme koiran omistajan kanssa, joka kertoi että uros juoksee ihan virallisissa kisoissa kilpaa. On kuulemma voittanut suurimman osan lähdöistään, joita se on juossut huimat 53! Wow, ei voi muuta sanoa. Upeita eläimiä!


Mukavan syksyisiä ja kellertäviä kuvia :) Ania ei kuvissa esiinny, koska neiti oli äitini luona tämän päivän ja Netta matkasi mun ja Teron kanssa isälle kiihdytyskisojen jälkeen. Niin olihan äiti mukanamme kisoissa, mutta lähti kotiinsa heti niiden jälkeen, pitämään rakkaalle Anilleni seuraa :)

2 kommenttia: