sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Päivitystä

Voi voi, aika paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen. Mutta en ole koneella kerinnyt pahemmin olemaan, kun suurin osa ajasta menee Pirkkala kämpän kunnostamiseen. Siinä on ainoastaan se ikävä puoli, että meidän kuulumisiamme ei kukaan pysty lukemaan, kun en niitä kerkeä kertomaan :/

No ainakin näin aluksi, että olemme käyneet, ööh viikko-kaksi takaisin, tuolla Mäntyluodon koirarannalla. Hauskaa on ollut, aina :D Koirat ovat ihan täpinöissään, Netta on oikea vesipeto, ihan täysillä se painelee siellä vedessä, kun taas Ani vaan kastelee tassuja :D
Mutta on siellä ollut vähän konflikteja, yksi nainen tuli valittamaan meille, etteivät koirat saa olla kyseisellä rannalla auki. Siellä oli monella muullakin (näin karskeasti sanottu, kaikilla!) koirat auki. Nainen rupesi vaahtoamaan siitä kun Netta ja Remu hakivat vedestä leluja (vesilelu) mitä Annan kanssa heittelimme. Että meidän koiramme eivät ole koulutettu joten ne eivät saa olla auki, koska heidän koiransa voivat tappaa ne ja ne eivät pidä vieraista ihmisistä. Mitä Helvettiä?! Siellä käy niin paljon lapsiperheellisiä ihmisiä, joten mielestäni sellaisia koiria ei parane tuoda, mitkä lähes vihaavat vieraita ihmisiä.
No kauhea säätäminen siitä on ollut ja netistä luin kyseisen rannan säännöt. Siellä ainakin mainittiin, että koirat saavat olla irti, kunhan ovat nopeasti kytkettävissä.
Satakunnan Kansassa on nyt parina päivänä ollut juttua Mäntyluodosta, monet tahtoisivat että se lopetettaisiin, koska ranta koirille on mitä turhan päiväisin. Mielestäni ei ole.

*****

Eilen käytiin Teron kanssa pienellä pyörälenkillä metsässä, koirat tietenkin mukana. Ja hienosti meni! Netta on kuin vanha tekijä, todella nätisti juoksi, vetämättä pyörän rinnalla. Anilla tosin oli kiire, ei se ymmärtänyt vauhdin päälle tuon taivaallista :D Siellä se kisko Teroa minkä jaksoi, mutta takastulo matkalla osat vaihtuivat, Tero sai kiskoa Ania.
Varasimme mukaamme vesipullon ja kipan, etteivät rakkaat nyt vallan tukehtuisi kuumuuteen. Tai noh ilma oli mitä painostavin ja kun kotiin päästiin, alkoi kuulua ensimmäiset jyrähdykset :D

*****

Kesä jatkuu ja paljon on vielä tekemistä. Koiria harjoitan joka päivä peruskäskyillä. Netta on vähän kiukutellut, mahtaako johtua alkavista juoksuista ja Ani edelleen yhtä lepsona kuin aina :)

Yritän pitää ajan tasalla blogiamme :)

2 kommenttia:

  1. No sehän on australiankelpie. ;) Tulkaa vaan, ollaan varmaan lauantaina seuraavaks menos heti aamusta. Varttia yli kasi ollaan reffattu siel mettän toisessa päässä eli kentällä viimeistään puol ysi. Laita vaikka perjantaina viestiä jos tulette ni osaan kertoa ollaanko varmasti paikalla. :)

    VastaaPoista
  2. Nääh, ei mennäkään lauantaina. :/

    VastaaPoista