keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Liikuntaa!

Olemme aloittaneet Netan kanssa uuden harratuksen, pyöräilyn :D
Se on hauskaa, jopa Netta nauttii. Aina onneissaan lähtee mukaani kun otan esille valjaat (käytän valjaita tällä hetkellä pyöräilyn kanssa) :D
Ania en viitsi mukaan ottaa, se väsähtää jo kahdesta metristä. Aina kun menen Annan kanssa pyöräilemään - Tero tulee pyörällä Anin kanssa samaa matkaa Annalle, Jutin seuraksi :)

Mitäpäs tässä muuta kertomaan, käymme aika usein jopa tapiksella juoksuttamassa koiria. Tytöt nauttivat vapaana kirmaamisesta sydämmiensä pohjasta :D
Jopa tuossa pihalla vietämme aikaam, koirat tosin ovat pihassa ollessaan kiinni. Näin takaan koirien turvallisuuden. Tuossa kun kuitenkin niitä autoja ajaa, aika paljon.

Olen yrittänyt viettää koirien kanssa mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja harrastaa mahdollisimman paljon liikuntaa. Netalla kun tuntuu tuota energiaa olevan ylimääräistä. Ennen se ei meinannut illalla edes rauhoittua nukkumaan, mutta nyt asiat ovat toisin. Liikunta tepsii :D

Tässä vielä pidennykseksi ja piristykseksi leidien kuvia :D














Hih hih Ani ja Netta ampiaislakit päässä :DD

2 kommenttia:

  1. Moi! Tuossa kuvassa missä Netta laukkaa punainen panta kaulassa, se muistuttaa ihan emäänsä Carkkia. Meillä on lähes samanlainen kuva Carkista!
    Carkki kävi taas tänään etsimässä kadonnutta. Kilpikonna parka on ollut viikon hukassa ja on edelleen. Carkki merkkasi erään lauta-ja halkokasan niin tarkasti että konna saattaa lymytä sen alla. Toivomme että konna löytyy.

    VastaaPoista
  2. Ihanat ampiaisneidit, kylläpä tytöt näyttää niin aikuisilta noissa juoksukuvissa. Kuvaus Anista ja sen suhteesta keppeihin, luokwsetuloon ja haistelemiseenn kuulostaa tosi tutulta ja Mikimäiseltä!

    VastaaPoista