perjantai 21. marraskuuta 2008

Pinseri pentu taloon

Sunnuntaina sitten meille on tulossa toinen pinsku taloon. Se on jo 5kuukauden ikäinen musta tytteli, YesPinYes kennelistä. Se on kodinvaihtaja :/
Ani saa nyt kaverin, koska joutuu olemaan muutenkin jonkun verran yksin. Äippäkin sanoi ettei ole pahasta vaikka toinen pinseri tuleekin, koska pinseri on muutenkin aika pieni rotu :) Tai sanotaanko hienommin, juuri hyvän kokoinen.

Tyttelin nimi on Britney, mutta kutsutaan Briiksi, ehkäpä vaihdan nimen. Se on suuri EHKÄ. Brii on toisaalta kutsuttaessa aikas hankala, mutta ehkäpä siihenkin tottuu.

Olen todella innoissani, mutta sitä virhettä en tule tekemään että Anin jättäisin huomioimatta. Muuten tulee tappeluita tytteleiden välille, sitä emme halua, koska Anista ja Briistä tulee sisarukset :D

4 kommenttia:

  1. Voi, onnea uudesta pennusta! ;-) Mahtaa hän olla supersuloinen! Nää pinserit on kyllä aivan ihania otuksia, kiva että tulee toinenkin värittämään teijän upeeta blogia. Brii nimi on musta tosi jännä ja upea, kivan erikoinen; ehdottaisin sitä siis ! :-)

    VastaaPoista
  2. Hehh, totta ;-) Brii :D Upea nimi, kyllä sen oppii lausumaan ajan kanssa oikein :D

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta asukkaasta, laitahan kuvia ja kuulumisia kun uusi neiti muuttaa taloon. Teillä ei ookaan sitten neideillä paljon ikäeroa. Mäkin haaveilen uudesta pinskusta, mut pitää ensin tän edellisen vielä kasvaa.

    Meille kuuluu Mikin kanssa hyvää. Miki on niin hieno ja hyvä tapainen jätkä, vaikka itse sanonkin. Meillä oli syys-lokakuussa oikeen kunnon kurinpalautus ja koiran herättäminen. Välillä Miki yrittää ilmaista vinkumalla, että mun ois aika nousta ylös. Kun Mikin pitää ensin nukkua isännän kanssa yöt ja sit kun mä tuun aamulla 8 aikaan töistä pitäis jaksaa nukkua vielä mun kanssa toiset 7-8 tuntia.

    VastaaPoista
  4. Millois tää vaavi nyt sit tulee teille? :D

    VastaaPoista