tiistai 25. marraskuuta 2008

Ani ja Netta

Elikkä nyt tämä uusi pinsku Netta entinen Brii on kotiutunut meille. Pientä koti ikävää Netta kyllä vielä potee, vinkumista on toisinaan, mutta useimmiten se touhuaa Anin kanssa :) Neidot tulevat todella hyvin toimeen keskenään, mikä on todella mahtava juttu. Pitävät toisillekkin seuraa pitkinä päivinä, kun minä ja Tero olemme koulussa.

Joka päivä opetamme Nettaa hieman tavoille, elikkä istumista ja tassujen koskettelua näin aluksi. Neitokainen kun ei pidä kynsien leikkuusta sitten yhtään, joten harjoittelemme näin aluksi koskemalla tassuja. Se on alkanut sujumaan todella hyvin, eikä Nettakaan yritä enää näykkiä. Istuminen alkaa sujumaan, tai siis jos tarkkoja ollaan Netta osaa istua mutta ensin se pakittaa parisataa metriä taaksepäin :DD Joten harjoittelemme lähinnä siinä edessä istumista, eikä pakittamista ja istumista :P Siinäkin ollaan edistytty ihan hyvin. Ja se hounaaminen, kun annat makupalaa hyökii neito ihan järkyttävästi. Joten pidämme kättä nyrkissä ja vasta kun Netta rauhoittuu eikä edes yritä ottaa makupalaa kädestä se saa sen.
Meillä on vielä paljon opeteltavaa, jopa hihnassa kävelemistä harjoittelemme. Netta kiskoo ihan pirusti, mutta on rauhoittunut ihan kohtalaisesti :)

Netan kuvia löydät täältä :)

1 kommentti:

  1. heh, meilläkin Söde tekee tollei että peruttaa aina ja sitten vasta istuu :D

    VastaaPoista