torstai 20. marraskuuta 2008

Ensi lumi

Tänään tänne käpykyläänkin satoi lunta! Viimeinkin, lunta ollaan odoteltukkin jo jonkun aikaa. Eilen lunta oli maassa ehkä sentin verran, tänään jo vähän enemmän :)
Ani oli ihan ihmeissään, pienin pieni lipaisu ja sitten pään pudistelu. Nenä kävi tuhatta ja sataa ja taas lipaisu. Ani ei oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä :D Lumen nitinäkin ihmetytti tytteliä, ja se katseli korvat höröllä maahan.
Innoissaan Ani kuitenkin oli, pientä riehumista oli nähtävissä :D Ulkona paineltiin tuhatta ja sataa, ja syötiin lunta.

Vaikka Anilta löytyykin kaapista talvitakkeja, en niitä pahemmin ole käyttänyt, vasta sitten kun on oikein kylmä. En rupea joka päivä änkemään takkia päälle kun on vähän vilpoista.
Sadetakkia olen kyllä käyttänyt, pari keltaa talvimanttelia. Mutta en pahemmin..

Toivomme että lunta sataisi vähä vielä lisää, parikyt senttiä niin sitten olleen oikein onnellisia :D

2 kommenttia:

  1. Tuntuu niin, että joka puolelle olisi satanut lunta, paitsi tänne! Täällä on tuo parin millimetrin paksuinen jääkerros, mutta ei hajuakaan lumesta...

    Siskolla on myös pinseri, jota tietty myös joutuu puettaan aina kun menee ulos... Täällähän on tätä pakkasta toki, mutta olisi luntakin.. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ollaan kans innoissaan lumesta. Mä en pue Mikiä, kun oikeesti kylmillä ilmoilla, mitä on aika harvoin. Jos ollaan reeneissä niin et Miki joutuu odottamaan ja oleen paikoillaan laitan siks aikaa takkia.

    VastaaPoista