lauantai 13. lokakuuta 2012

Tyttöjen talvivaatteiden varaston täyttöä?

Tossa pari päivää sitten ilmestyi postilaatikkoon Koiramme-lehti, jossa sitten mukana tuli jälleen tämä Musti ja Mirrin pienen pieni lehtinen. Sen kävin nopeasti läpi ja katseeni kiinnittyi erityisesti tähän Hurtan uuteen vaatemallistoon, jossa tällä kertaa esittelyssä oli Frost pusakka. Sen tuotekuvaus sai mut vain enemmän ja enemmän haluamaan tämän takin tytöille. Erityisesti siksi, että se on suunniteltu lyhyt turkkisille koirille, jolla ei ole pohjavillaa ja tytöillähän ei ole.

Väreinä tästä takista on tuo kuvassa oleva vihreä ja sitten on harmaa. Tytöille varmaan ostaisin tuon vihreän, kuvassa se on ainakin kivan värinen, mutta pitäisi vielä nähdä livenä.


Kevyt Frost pusakka on tarkoitettu ulkoiluun kylmällä ja tuulisella säällä. Mukavantuntuinen Soft Shell-materiaali on tuttu ihmisten teknisten ulkoiluvaatteiden lämmönvarastoijana. Sen tehtävä tässä tuotteessa on korvata ne turkin lämmittävät ominaisuudet, joita lyhytturkkisten ja pohjavillattomien rotujen jalostuksessa ei ole huomioitu.

Takki suojaa koiran tärkeimmät lihasryhmät, kaulan sekä herkän vatsan alueen. Takin erityisen hyvä käyttömukavuus piilee sen miellyttävässä materiaalissa, keveissä rakenteissa sekä loppuun asti hiotussa istuvuudessa. Säädettävä kaulus, pääntie ja vyötärö pitävät pusakan paikoillaan rajussakin leikissä. Pusakan takaosan leikkaus suojaa myös suuret reisilihakset.

Tuotteen selkäosassa on kaksisuuntainen vedenpitävä vetoketju sekä aukko valjaiden talutinkiinnitykselle. Näkyvästi sijoitetut 3M-heijastinprintit parantavat koiran turvallisuutta pimeässä ulkoiltaessa.

Tämä voisi olla meille hyvä vaihtoehto, kun ulkona olemme tosi paljon. Eikä ainakaan Anilla pelkkä mantteli toimi, en tiedä kyllä toimiiko tämäkään sen paremmin, mutta aina on hyvä olla varusteita :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti