sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kokemäen mätsäreissä

Tänään käytiin Anin kanssa ensimmäisissä mätsäreissä, tyttö oli ihan super. Seisoi hienosti ja kulki hienosti, mutta siltikään ei sijoituttu, Sannille isot kiitokset tytön esittämisestä. Itse olin taustatukena Kimblen kanssa, ennen kuin Sanni osallistui sillä omaan luokkaansa.
Netta jäi tällä kertaa kotiin Teron kanssa, ensi viikonloppuna sillä on kuitenkin Turussa näyttelyt, johon en lähde mukaan, Netta lähtee Sannin, Yatzin ja Kimblen matkaan.
Kuitenkin palataan tämän päivän mätsäreihin... Siellä oli tosi kylmä! Olis tarvinnut ottaa hanskat mukaan. Varpaat jääty, vaikka kuinka yritti vähän liikkua ja hyppiä. Talvi tekee tuloaan, ikävä kyllä! Porukkaa oli ihan mukavasti paikalla ja tuttujakin tuli nähtyä :) Harmi vaan ettei kameraa tullut mukaan, joten kuvasatoa sieltä ei ole.
Ainoana miinuspuolena huomasin mätsäreissä, että nämä tuomarit suosivat enemmänkin näitä ystävien/tuttujen koiria. En siitä suuttunut vaikkei Ani menestynytkään, mutta kyllä se vähän kyrsii, että vain tutut voivat menestyä, kun taas me tuntemattomat emme. Ääh! En yleistä, mutta tuolla sen ainakin huomasi ihan selvästi.

Tänään olen tyttöjä kuvaillut kotona, syksyisissä tunnelmissa. Ilma on ollut kohtalaisen hyvä, aurinkokin alkoi pilkottaa taivaalta, joten oli pakko vähän räpsiä kuvia. Ei mitään huippulaatua, vähän pika puoliin nämäkin otin, koska oli vieraita tulossa ja tytöt olisivat siitä istumalta hävinneet tielle räksyttämään. Kuitenkin esityskelpoisia kuvia, ettei ihan silmiä tarvitse päästä hävetä :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti