sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Netta Turun näyttelyissä

Netta kävi Turun näyttelyissä ja palasi kotiin hyvin arvosteluin. Sannille isot kiitokset siitä, että otti Netan mukaan! Neiti oli käyttäytynyt oikein malli kelpoisesti, eikä jännittänyt yhtään. Oli kehässäkin ollut parhaimmillaan, ilman sitä turhaa hössötystä. Ainoastaan pieni takapakki tähän tekstiin tulee siitä, että Netta oli tullut Sannin kevythäkistä väkivaltaisesti ulos. Kuinka noloa! Ehkä se oli meidän hellyydenkipeälle koiralle liikaa, kun joutui yksinään häkkiin. Lupasin tietenkin korvata tämän vahingon :)
Musitaakseni Sanni mainitsi, että Netta oli nartuista taas kookkain, mutta sijoittui silti todella hyvin. Olen ylpeä tytöstä!

Tässä (huonosti) suomennettuna tämä Netan arvostelu (Tuomari: Kitty Sjong)

EH 2

"Hyvä pää, oikea purenta, haluaisi pään linjoista tasapainoisemmat, silmät hyvässä kohdassa, oikein asettuneet korvat mutta saisi kantaa niitä paremmin.
Hyvä niska ja ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys. Riittävät kulmaukset, hyvät luut, oiket jalat mutta ranskalainen edestä päin. Hyväksyttävä liike, oikeanlainen turkki ja väri."

Aika karkea suomennos ja siltä se kyllä näyttääkin :D 

Valitettavasti kuvia ei ole, koska itse en ollut paikan päällä ollenkaan. Eikä Sanni kerinnyt kuvailemaan kun piti omatkin koirat esitellä kehässä. Mutta pääasia onkin, että olen kuullut aivan kaiken miten neiti on käyttäytynyt ja miten sillä on kehässä mennyt. Kuvat ovat vain pieni lisä näihin näyttelypäivityksiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti