keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Koirankoppi viimeinkin valmis!

Isä toi sunnuntaina meille tilaamansa koirankopin, jonka valmistus olikin kestänyt vähän turhankin kauan. Asia ei sinänäs haitannut, mutta on hienoa kun se vihdoin saatiin tänne kotiin, jolloin sen kokoaminen kävisi hieman helpommin. Tero lupasi sen koota pikapuoliin ja tänään se vihittiin käyttöön! Tytöt viihtyvät siellä mainiosti, oma-aloitteisesti pujahtavat luukusta sisälle ja tarkkailevat maailman menoa sieltä käsin. Tero rakensi niille jopa terassin :D Harmillisesti pihamme maa on epätasainen, kuten kuvasta näkyy, mutta mää olisi tarkoitus nostaa jossain vaiheessa, joten ei tule ikuisuutta näyttämään tuolta. 

Tänään meillä on ollut vipinää ja vilskettä, Sanni kävi pinseripoikien kanssa ja vähän myöhemmin myös pelkän Kimblen kanssa, koska työkaverini Jenniina oli Justuksen kanssa kyläilemässä. Hih oli hauska katsoa kun kaksi karvaturria (siis sanan kaikissa muodoissa!) peuhasi keskenään niin että karvat vaan hulmusivat. Tytöt piti jättää näistä leikeistä pois, ne olisivat käyneet muuten liian rajuiksi :D
Kimble (musta-valk.) ja Justus (ruskea) :)
Tosi kiva päivä kaikin puolin! Ollaan naurettu ja pidetty hauskaa, peuhattu koirien kanssa, tai sen mitä mä kipeällä selällä pystyin. 
Tänään käytiin myös ostamassa uusi matto, johon Netta sitten ihastui ja onkin siinä sitten koko päivän makoillut. Karvamatot tuntuvat muutenkin olevan meidän tyttöjen suosikkeja. Onko ihme? :)

Tytöt koirankopissa tarkkailemassa maailman menoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti