perjantai 1. huhtikuuta 2011

Rusakko hyökkäys


En ole kuvannut kuvaa itse!

Siis voi herranjumala kuinka paljon tuossa viereisellä pellolla hyppelee rusakoita, aamusta iltaan niitä sinkoilee pellon poikki ja voitte vain uskoa mikä houkutus se on tytöille. Oikein mallikkaasti ovat silti hylänneet jahdin kun olen jyrkästi kieltänyt :) Tässä kohtaa voin olla ylpeä!

Netalla on tosiaan pahempi vietti, mutta se uskoo helpommin kuin Ani. Ani ei puolestaan ole niin viettinen, kai se tietää ettei se niitä kiinni saa ku on muutenkin niin "hidas" ja se ei usko kovin helposti. Mutta silti silmän välttäessä ja rusakon loikkiessa vinhaa kyytiä pellolla, tytöt kyllä pinkaisevat perään.
Kerran näin käydessä tytöt olivat lähes tunnin karkuteillä, olin niin huolissani! Metsään tai pellolle oli turha lähteä perässä oli niin upottavaa, ei auttanut muu kuin huudella pihassa ja odottaa, lopulta ne sitten tulivat takaisin, melkein ryömien. Joko tietäen että olivat tehneet erittäin pahan virheen poistuessaan pihasta tai ollessaan niin läkähtyneitä sellaisen pikakiitäjän perässä juoksemisesta. Kummin vain, jätin asian siihen. Pienet kehut annoin kun tulivat suoraan luokseni, vaikka rehellisesti sanottuna olisi tehnyt mieli motkottaa oikein urakalla! Mutta eihän se enää siinä kohtaan olisi mitään auttanut.

Välillä tuntuu että noi rusakot oikein jäävät härssylle tohon pellolle, ne eivät poistu metsään, kunhan vain tönöttävät ja hyppelehtivät rauhallisesti siksakkia, kuin odottaen että tytöt alkaisivat niitä jahtaamaan. Onko niille kenties pakkomiellä näyttää tytöille kuinka vikkeliä ne ovat?
Pellolla saattaa parhaasa tapauksessa olla samaan aikaan neljäkin rusakkoa, mielestäni aika paljon, kun tavallisesti olen nähnyt yhdellä kertaa vain kaksi. Nooh ehkäpä tuolla keskustan tuntumassa niitä ei vain näy paljoa yhdessä kohtaa, onhan ruokailutilatkin paljon pienemmät verrattuna tähän "maalaismaisemaan" :D

Jos rusakoista tuntuu että olemme muuttaneet niiden alueelle, onhan Pirkkala ollut piiiiiiitkän aikaa tyhjillään ja nyt meidän mukanamme tänne muutti kaksi verenhimoista pinseriä. Tytöt suojelevat kotiamme henkeen ja vereen, tai sitten se olen minä... Ja rusakot tekevät tälläisiä pelto hyökkäyksiä, että saavat tytöt pois täältä. Selvä, tyhmältä kuullostaa, mutta ei silti kannata sulkea sitä ajatusta pois :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti