sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pientä kevät fiilistelyä

Käytiin tänään pitkästä aikaa tapiksella koirien kanssa juoksemassa, Anna lähti Remun kanssa mukaan, joten koirakolmikko oli taas vauhdissa! Ani oikeastaan joutui olemaan kiinni koko ajan, sillä on juoksut ja kuulolaite on visusti siellä off-asennossa, joten en viitsi ottaa riskiä että se lähtee omille teilleen. Ani sai flexissä niin paljon vapautta kuin vain halusi, mutta mieluummin neiti loikoili Teron jalkojen juuressa, laiskako? Netta puolestaan otti kaiken ilon irti mitä vain sai vapaana kirmatessa ja tietenkään kepin perässä juoksemista, sitä se neiti tosiaan rakastaa!

Aluksi Netta ja Remu tutkivat ympäristön tarkasti ja meidän neidin hoidellessa tarpeitaan päätti Remu pissata Netan päälle! :D Netan selkä oli ihan pissassa, joten tapiksen jälkeen oli haettava kaupasta koira shamppoota ja pestävä Netta, siinä sivussa tuli pestyä myös Ani.

Oli oikein mukava ilma, lämpöä auton mittarin mukaan oli noin +14°C, hieman tuuli, mutta se ei haitannut. Kivaa oli ja koirista se taisi olla super kivaa, pääsivätpä pois oman pihan ympäristöstä. Tosiaan lenkillä käyn, mutta tarkoitin lähinnä tuota vapautta muualla :D

Tähän lopuksi vielä hieman Netan ja Remun fiilistely kuvia, enjoy!






2 kommenttia: