sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää äitienpäivää!

Neppari
Tänään vietettiin tuplajuhlat, oman äitini, sekä Nepuskan. Onhan se tänne maailmaan pyöräyttänyt viisi maailman ihaninta palleroa (periaatteessa kahdeksan)! Ei mikään helppo urakka.
Omalle äidilleni ostin kukkasia, sekä kortin, ajattelin myöhemmin viedä äitin syömään ja mahdollisesti vielä elokuviin, jos jotakin katsottavaa on silloin ohjelmistossa.
Nepuska sai vähän toisenlaisen äitienpäivälahjan; herkkuja, rapsutuksia, sekä neidille oikein mielekkään pyöräilyreissun! On sitä ilo katsoa kun se oikein nauttii kun saa olla kunnolla liikkeessä, se ei välitä mistään, vaan menee tyyneesti eteen päin. Vaikka läpi harmaankiven?

Joten aika rauhallinen päivä meillä, mutta eihän näin pyhänä tarvitse rehkiä.... Eihän? Me ollaan ainakin otettu koko koirajoukon kanssa ihan coolisti, Jamikin liittyi taas meidän tyttövaltaan seuraavan viikon ajaksi - se ei kuitenkaan häirinnyt tämän talon rauhaa. Kaikki ottavat ihan lunkisti, missä kukin haluaakin. Kiire ei kuitenkaan ole yhtään minnekkään!
Eikä sen puoleen koirat kovinkaan innokkaasti ole uloskaan menossa. Aika nihkeää keliä, kohta tulossa varmaan vettä tai siltä ainakin näyttää. Parina päivänä ainakin saatu ihan tarpeeksi sadetta niskaan - koirien mielestä ainakin. Ulos saa melkein väkisin raahata. Anikin yrittää olla mahdollisimman huomaamaton pedillään, katselee ihan muualle kun sitä pyytää ulos. Harmi vaan että koira on huomattu. Nepuska tekee sitä ettei se yksinkertaisesti liiku, jos menen sen luokse, se ravaa toiselle pedille ja kun menen taas sen luokse, se ravaa toiselle pedille. Turhauttavaa. Vaikka muuten neiti on kyllä aikamoinen vesipeto - ei kuitenkaan koske sadetta.

Ei tässä muuta kuin Oikein Hyvää äitienpäivää!

Gilleri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti