tiistai 3. kesäkuuta 2014

Näyttelyt lähestyvät

Noniin hyvä tovi taas vierähtänyt tämän päivityksen kanssa, siis jo ihan yleisesti. Ei vaan kerkea ja innostuskaan ei ole ollut mitään huippuluokkaa. Harmin paikka, paljon - no "paljon" asiaa olisi ollut kerrottavana, mutta enpä rupea niitä tänne nyt tuputtelemaan sen enempää.

Mutta nyt palataan tämän päivityksen aiheeseen, elikkä tämän viikon lauantaina meillä olisi Tuusulassa pinsereiden erikoisnäyttely, jossa kukas muukaan kuin herra Jami käy kehässä pyörähtämässä, serkkuni Siljan handlaamana. Toivotaan hirveesti tsemppiä kehään! Ensimmäinen näyttely Jamilla siis kyseessä ja Porin KV olisi sitten tämän kuun lopulla seuraava. Katsotaan minne sitten ilmottaisi, ei mikään hengenhätä ole.

Silja on ahkerasti Jamin kanssa treenaillut seisottamista, sekä liikkumista. Ja nyt huomaa jo eron, on se vaan kommee poika! Ehkä aavistuksen massaa saisi kerätä, ei liikaa, mutta ihan vähän. Sitten menee kropan sopusuhtaisuus pieleen, jos liikaa kertyy. Eihän Jami nytkään paha ole, huomaa kyllä että kyseessä vielä nuori koira - liikkuvuus on todella voimakasta, mutta kevyttä.


Jännitys senkun tiivistyy! Katsotaan kuinka riekaleina äitin hermot on perjantai illalla, saatikka sitten lauantaina. Kännykkä varmaan pirisee koko päivän - Siljan kanssa kuitenkin kahdestaan startataan lauantai aamulla ja äiti jää kotiin. Ei oteta sitä mukaan häiritsemään Jamin suoritusta, hah - ei vaan, äiti sanoi itse ettei tule mukaan. Ehkä parempi niin, ehkä ei, sen tuloksen näkee sitten.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti