lauantai 3. toukokuuta 2014

Onnistuneet pentutreffit

Varoitus! Sisältää paljon kuvia!

Kuten otsikkokin kertoo, tänään vietettiin onnistuneet pentitreffit! Ilma ei ehkä ollut paras mahdollinen tuulen vuoksi, vaikka muuten kiva keli, aurinko paistoi ja oli ihan suhteellisen lämmintä. Toki lämpimämpääkin olisi saanut olla, harmi vaan ettei ole taitoa muuttaa kelejä mielensä mukaan, joten tyytyväinen pitää olla siihen mitä tarjotaan. Eikö? 

Oli todella hienoa kun Uuno ja Siru perheineen pääsivät mukaan treffeille. Ettei ihan perusporukalla vietetty aikaa, vaan saatiin vähän uutta väriä - vaikka ihan yhtä black&tan Uuno on kuin muutkin - mutta kuitenkin ymmärrätte varmaan. 
Oltiin ulkona vastassa, kun Uuno saapui paikan päälle. Aikamoinen konsertti siitä syntyi, Uuno pysyi vähän taka-alla aluksi, mutta sitten otettiin Jami aitauksesta ulos tutustumaan veljeensä - mikä meni hyvin! Kummatkin pojat ovat hyvin sosiaalisia ja leikkisiä! Annettiin poikien hieman peuhata, kunnes otin Nepuskan aitauksesta tutustumaan, neiti oli ihan täpinöissään - mikä on harvinaista. Koko ajan se haisteli Uunoa, eikä millään meinannut antaa toisen olla rauhassa. Johtuiko tämä sitten siitä että Uunolla ei ole enää palleja vaiko....?
Loppujen lopuksi mentiin kaikki aitaukseen, aluksi se oli sitä tutustumista ja Uunon perässä juoksemista, mutta pikku hiljaa se muuttui leikiksi ja sitten juostiinkin toisia jahdaten hirveetä kyytiä ympäriinsä! Oli kyllä hauskaa katseltavaa! Xena pysyi hieman sivummalla, mutta kun Uuno kävi vähän leikkiin yllyttämässä, niin sitten neitikin innostui. 
Olin väsännyt koirille pienet synttärileivät, kovaa ruisleipää (jota hevosille kovetan) jossa toisen siivun päällä oli koiran makkaraa ja toisessa piimä-koiranpurkkiruoka sekoitus, pari makkaran palaa ja vielä pari verilättyä kylkiäisenä. Kyllä hätäseen meni lautaset tyhjiksi - Uunolla varsinkin! Taisi se Gilleltä jopa yhden leipäsiivun varastaa, hah hah!

Tässä tämä koirien synttärileipä annos.
Xena ja Uuno leikkii, Netta vahtii lapsosten touhuja
Xena
Uuno
Gille ja Uuno
Uuno ja Gille
Uuno
Jami, Gille oikealla
Kommee Uuno!

Xena ja Uuno
Xena ja Uuno
Gille
Xena


Netta
Uuno




Xena
Xena







Jami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti