perjantai 18. tammikuuta 2013

Pakkas päivän kuvasatoa!

Tänään on kyllä ollut huimat pakkaset -20°C, tai siltä se tuntuu noiden pikkupakkasten jälkeen. Ulos kun menee niin oon heti jäässä, tytöistä puhumattakaan, jotka alkaa välittömästi nostella jalkojaan. Tossuja en ole löytänyt, siis sopivan kokoisia, että pääsisi "kunnon" lenkille :/ Ei viitti pitkälle lähteä, kun metrin välein saa tyttöjen tassuja lämmitellä käsien välissä, muuten ne hyppelee kolmella jalalla, tai "heittelee" jalkoja miten sattuu, kun kaikki on vuoronperään jäässä. Hohhoijaa, talvi on ihanaa aikaa!

Onneksi olen kunnon talvitakit saanut nyt hommattua tytöille, Hurtan uudessa mallistossa on ollut näitä lämpimantteleita, uudella mallilla ja tässä niistä kuvia. Huomatkaa Jallu-kisun kuvaan änkeäminen :D


Harmillisesti ei ollut kahta saman väristä samalla koolla, joten otin eriväriset ja päätin siltä seisomalta, että musta-pinkki on Netan ja koko musta on Anin. Takit ovat 45cm, koko on Netalle juuri sopivan kokoinen, mutta Anille hieman iso. En uskaltanut ostaa 40cm Anille, koska ei tiedä onko se sittenkin lyhyt. Mutta kyllä tuo menee, taitaa se peräti sentin pari tulla hännän päälle, mutta ei se meidän Anin menoa ole näyttänyt haittaavan :)
Jos kuitenkin vertaa vanhaan mallistoon, niin 45cm on Anille hyvän kokoinen ja Netalle taas hieman pieni. Kun taas viimekertaisen malliston mantteli oli 40cm Anille hyvän kokoinen ja Netalle pieni. Koot hieman vaihtuneet, joten parempi vaan kun muistaisin ottaa tytöt mukaan takki ostoksille!

Tänään käytiin Teron kanssa aamusti kaupoilla, ostamassa tytöille lisää ruokaa. Vaihdettiin nyt Jahti&Vahdin Energiasta, siihen Jahti&Vahdin Kana-riisiin, tuntuu kelpaavan tytöille paremmin, lieneekö sitten maukkaampaa, pääasia että syövät! Sitten eksyttiin (vahingossa) Musti ja Mirriin ja sieltä tarttui mukaan uudet puolikuristavat pannat ja lelu. Kyllä lelu sai taas kyytiä kun annettiin se tytöille. Sitä riepoteltiin ja reviittiin ja vähän heiteltiin :D Kuitenkin tässä kuvat uusista pannoista. Ketju osaa ei näy, hieman havaittavissa ainakin Netan kuvassa. Ovat aavistuksen leveämpiä pantoja, mitä tytöillä on ennen ollut.


Tänään on tullut sitten muutenkin kuvattua tyttöjä tuolla pakkassäässä, joten tähän loppuun vielä parisen hassua kuvaa siitä sadosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti