keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Päivitystä....

 .... joka tulee TODELLA myöhässä! Oikein hävettää. Ei ole ollut kovinkaan suurta motivaatiota päivittää blogia, mikä on todella harmillista, kun haluaisin pitää tämän säännöllisten kirjoittelun blogina. Mutta se on vähän jäänyt. Hohhoijaa, pitää ottaa itseä niskasta kiinni!

Kuitenkin, tämä päivitys jää aika kuvapainoitteiseksi, kun en oikein tiedä mistä raapustelisin. Toki voisin tässä lähiaikoina tehdä aika miettimis aiheisen päivityksen, ajatellen tuon Netan pennutusta.

Tytöt ovat olleet harvinaisen leikkisiä nyt monta viikkoa, harvemmin ne peuhaavat lelujen kanssa, mutta nyt käydään lelulaatikolla monta kertaa päivässä ja sitten pemotetaan leluja niin että pumpulit lentelee! Kiva niitä sitten siivota :D
Ei siinä mitään, todella kiva katsoa, että ne ovat pirteitä ja leikkisiä. Netta varsinkin on aktiivinen ja hienosti ottaa käskyjä vastaan (poikkeuksena on kun ollaan Sannilla käyty moikkaamassa pinseripoikia, on korvat sattumoisin kääntyneet off-asentoon) 

Mitäs vielä kertoisi? Joulu tuli ja meni, tällä kertaa tytöt jäivät ilman lahjoja, mutta saivat kyllä ennen joulua uudet talvitakit, pitääpä ottaa niistä kuva ja päivittää tänne. Uudenvuoden tytöt viettivät Jallu-kisun kanssa äidin luona. Itse olin koko yön töissä ja Tero piti pienet bileet, niin eläinten hyvinvointia ajatellen vein ne äidille hoitoon. Parempi niille!

Jallu-kisu esittäytyy toisen kerran
 Tyttöjä taitaa hieman naurattaa :D



 Ei tässä muuta kuin oikein hyvää uuttavuotta 2013! (myöhässä)
Ja (toivottavasti) pikaisiin päivityksiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti