maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja aivan uudenlaiset kujeet!


Noniin vuosikin kerkesi vaihtumaan ennen kuin pääsin taas blogiamme päivittämään. Mutta näin ensiksi Oikein Hyvää Uuttavuotta kaikille!
Vuosi vaihtui mukavissa tunnelmissa, tytöt eivät olleet moksiskaan paukkuvista raketeista, nauttivat vain kylkikyljessä takan lämmöstä :) Se taitaakin olla niiden lemppari paikka, varsinkin ulkoilun jälkeen ne rynnistävät täyttä vauhtia takan eteen lämmittelemään. Tyttöjen oma peti on aivan toisella puolella olohuonetta, mutta taitaa tuo lattialämmityskin tehdä osansa, että tytöt viihtyvät nykyään mainiosti matoilla :DD

Joulukin sujui oikein mallikkaasti, tytöt saivat meiltä kaksi uutta vinkulelua :) Netta oli aivan onnesta soikeana ja kuten arvata saattaa vingutti se niitä siihen malliin jouluna, hyvä ettei tärykalvot tärähtäneet. Ania nyt eivät moiset lastenlelut kiinnostaneet, sehän on nyt niin aikuista neitiä!
Isältä tytöt saivat vaaleanpuna-raidalliset villapaidat. Ne ovat ihan tajuttoman ihanat! Ja väri sopii Netalle kuin nakutettu.

Tässä tytöt uusissa villapaidoissa :)

Elämä täällä omakotitalossa on sujunut oikein mallikkaasti, tytöt viihtyvät paremmin kuin hyvin. Olemme antaneet niiden olla nyt koko kämpässä, jos olemme lähteneet jonnekkin. Ja arvatkaa mitä? Ei pissa taikka kakka yllätyksiä, mikä helpotus!
Lenkilläkin käymme edelleen ahkerasti. Tytöt nuuhkuttavat kuin viimeistä päivää, onhan täällä uudet hajut ja viestit :D Jopa paljon enemmän koiria kuin kerrostalo taajamassa, joten olemme saaneet ahkerasti harjoitella ohituksia. Nekin alkavat jo sujua kohtalaisen hyvin :)
Elikkä kaikinpuolin olen oikein tyytyväinen tyttöihin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti