perjantai 28. tammikuuta 2011

Anin lempipaikat köllitellä

Olen varmaan joskus blogissamme maininnut Anin lempipaikat nukkua, mutta vihdoin ja viimein sain aikaiseksi ottaa jopa valokuvat niistä. Wohoo kahden paikan kuvaaminen kun onkin niin raskasta :D Kuitenkin käytin sitten Ania tehosteena.

Ensimmäisessä kuvassa Ani lekottelee takan lämmössä. Huomatkaa tuo ilme....! Tämä on varmasti Anin suosikki paikka tällä hetkellä, varsinkin silloin kun takassa roihuaa tuli. Siinä on lämmin, ellei jopa kuuma. Mutta eikö pinseri tunnetusti ole lämpimän ystävä? Ainakin meidän tyttömme ovat. Talvella niistä ei aina meinaa päästä eroon kun menee sohvalle rentoutumaan, kyllä kaksi vilukissaa varmasti änkeää syliin.
Pyrin siihen että aina iltaisin lämmitän takan, jotta kämppä pysyisi paremmin lämpimänä. Vaikka eihän tuo kummoinen takka ole, siksi että meillä on tuo sähkölämmitys. Tytöt, tai enemmänkin Ani viihtyy takan edessä iltaisin, eikä niinkään yritä enää syliin änkeä. Netta nyt vaihtelee paikkoja vähän väliä, hetken takan edessä, hetken omassa pedissä, hetken tietokonehuoneen matolla, hetken sohvalla.... Paikkoja löytyy, jopa välillä Netta menee sängyn alle nukkumaan! Netalla kun ei varsinaisesti ole lempipaikkoja, sille käy kaikki :)

Anilla näitä paikkoja on vähemmän, toisena olen kuvannut tietokonehuoneen maton. Se on Anin listoilla selvästi! Jos Ania ei näy takan edessä, niin sen löytää varmasti nukkumasta tietokonehuoneen nukkamatolla. Se on ollut ehdoton suosikki matto heti oston jälkeen.

Kun tytöt yhdessä parkeeraavat matolle nukkumaan, hyvä jos tuota valkoista näkyy ollenkaan. NIIIN leveästi ne kellottelevat!
Onhan tuo matto aika pieni, mutta juuri passeli tuohon huoneeseen. Isompi peittäisi hienot pähkinä lattiat :P

Tietenkin Anin listoille, kuin myös Netan, kuuluu  tuo niiden oma rakas peti. Siinä ovat lisukkeina kolme fleece-huopaa ja kaksi tyynyä. Uskokaa tai älkää, koirat nukkuvat niillä tyynyillä! Mikä näky, pienelle tyynylle ovat koirat ahterinsa ahtaneet. Joskus kun saan kuvan, liitän se varmasti tänne nähtäväksi :D

1 kommentti:

  1. Dogiwogin lauma & Auli11. maaliskuuta 2011 klo 17.40

    Täältä on aina kiva tarkkailla mitä Ani ja kaverit tekee ;) lämpimältä näyttää! Tuohon takan ääreen voisi kellistyä itsekin!

    VastaaPoista